Caracole

Heb je goesting om te genieten van lekkere vers bereide gerechten en wil je ongedwongen tafelen in een gezellige setting? Dan is mosselrestaurant Caracole de ideale locatie! Wij verwelkomen je graag op de Zuivelmarkt in Hasselt, een van de gezelligste pleintjes van de stad. In ons historische pand op nummer 16 serveren we je smaakvolle mosselen, artisanaal bereide zeetong en overheerlijke seizoensuggesties.

Ben je een bourgondiƫr? Hou je van de Vlaamse keuken? En krijg je het water in de mond van visgerechten? Dan zul je genieten van de kaart van ons visrestaurant. Want wij serveren je verse en ambachtelijk bereide gerechten voor een eerlijke prijs. In het mosselseizoen kies je uit acht verschillende bereidingen van Zeeuwse mosselen met verse frietjes en homemade mayonaise.

Het interieur van ons restaurant brengt je meteen in de juiste stemming. Wij hebben het oude pand eigenhandig gestript en zorgvuldig heringericht, met oog voor elk detail en respect voor het karakter van het gebouw. Wil je in Hasselt lekker eten in een gezellig restaurant? Kom dan zeker naar Caracole!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Terras