In de reeks 'Limburg open voor Smaakvolle Ontmoetingen' brengen we een bezoek aan 5 Limburgse vakmensen met een hart vol passie voor hun streekproduct. Elk maken ze gebruik van wat het landschap hen biedt. We reizen hiervoor naar iedere hoek van Limburg. Met het eindejaar in het vooruitzicht delen ze een tip hoe je hun product kan gebruiken op de feesttafel.
Deel 5: Voerens ijs van Gelato Farm
In het vijfde deel van de reeks trekken we naar Gelato Farm in Teuven. Marc Roex vertelt ons het verhaal van het Voerense ijs.
Deel 4: Haspengouwse wijn van wijndomein Cuvelier
In het vierde deel van de reeks trekken we naar wijndomein Cuvelier in Borgloon. Yves Cuvelier vertelt ons het verhaal van de Haspengouwse wijn.
Deel 3: honing van Bijenhal Kiewit
In het derde deel van de reeks trekken we naar de Bijenhal van Kiewit. Bert Piron vertelt ons het verhaal van de Hasseltse honing.
Deel 2: de knapkoek van Maison Maeseyck
In het tweede deel van de reeks trekken we naar Maison Maeseyck in Maaseik. Kathleen Kalders vertelt ons het verhaal van de knapkoek.
Deel 1: de blauwe bessen van Blueberry Fields
In het eerste deel van de reeks trekken we naar Blueberry Fields in Beringen. Nele Quick vertelt ons het verhaal van haar blauwe bessenplantage.