In de reeks 'Limburg open voor Smaakvolle Ontmoetingen' brengen we een bezoek aan 5 Limburgse vakmensen met een hart vol passie voor hun streekproduct. Elk maken ze gebruik van wat het landschap hen biedt. We reizen hiervoor naar iedere hoek van Limburg. Met het eindejaar in het vooruitzicht delen ze een tip hoe je hun product kan gebruiken op de feesttafel.

Marc Roex van Gelato Farm

Deel 5: Voerens ijs van Gelato Farm

In het vijfde deel van de reeks trekken we naar Gelato Farm in Teuven. Marc Roex vertelt ons het verhaal van het Voerense ijs.

Bekijk de vijfde aflevering

 

 

Deel 4: Haspengouwse wijn van wijndomein Cuvelier

In het vierde deel van de reeks trekken we naar wijndomein Cuvelier in Borgloon. Yves Cuvelier vertelt ons het verhaal van de Haspengouwse wijn.

Bekijk de vierde aflevering

Deel 3: honing van Bijenhal Kiewit

In het derde deel van de reeks trekken we naar de Bijenhal van Kiewit. Bert Piron vertelt ons het verhaal van de Hasseltse honing.

Bekijk de derde aflevering

Kathleen Kalders van Maison Maeseyck

Deel 2: de knapkoek van Maison Maeseyck

In het tweede deel van de reeks trekken we naar Maison Maeseyck in Maaseik. Kathleen Kalders vertelt ons het verhaal van de knapkoek.

Bekijk de tweede aflevering

Nele Quick van Blueberry Fields in Beringen is de eerste gast in onze serie Smaakvolle Ontmoetingen

Deel 1: de blauwe bessen van Blueberry Fields

In het eerste deel van de reeks trekken we naar Blueberry Fields in Beringen. Nele Quick vertelt ons het verhaal van haar blauwe bessenplantage.

Bekijk de eerste aflevering