01-10-2022

Meet in Bilzen

Kies één van de vele mogelijkheden die Bilzen heeft te bieden voor jouw event, meeting of incentive en ga voor een professionele en warme service in een formidabele kasteelomkadering te midden van een prachtig groene omgeving.

Klank- en lichtspel Bilzen Mysteries Het Verhaal

Deze activiteit is permanent afgelopen. Je kan je wel nog amuseren met Bilzen Mysteries: Het Complot.

De avond valt. Een mysterieus kasteel komt tot leven. Stap door de poorten van Alden Biesen en laat je door je tablet leiden doorheen een verhaal waarin verleden en heden samensmelten tot een avontuurlijk licht- en geluidspektakel. Jan Decleir verwelkomt je als de virtuele Heer van Biesen en gidst je langs 800 jaren geschiedenis. Hij kent alle geheimen uit elke periode, van de donkere middeleeuwen tot een allesverwoestende brand. Durf jij hem te volgen in deze reis door de tijd? De beleving duurt zo’n anderhalf uur en het maximum aantal deelnemers is 200 personen.

Zakelijk toerisme in Bilzen met Bilzen mysteries: Het Complot

Interactieve Speurtocht Bilzen Mysteries Het Complot

Tijdens nachtopnames op de Landcommanderij van Alden Biesen gebeurt een tragisch ongeval. Wie of wat zit er achter het raadselachtige overlijden van de stuntman? Gewapend met een tablet en zin voor speurwerk gaan jullie op zoek naar sporen en aanwijzingen van Commissaris Angel en inspecteur Dewolf, schitterend vertolkt door Joke Devynck en Jeron Dewulf. Onderweg verken je het prachtige historische domein van Alden Biesen. Slagen jullie erin de puzzels te ontrafelen? Laat de detective in je los en spot wat anderen niet zien! Het spel duurt een tweetal uur en er kunnen tot 50 personen tegelijk deelnemen. Meer informatie vind je hier.

Alden Biesen

Ben je op zoek naar een uitzonderlijke locatie voor je teambuilding, algemene vergadering, netwerkevent of congres? Wil je een zaal huren voor je vereniging of bedrijf? De imposante landcommanderij Alden Biesen biedt meer dan 30 ruimtes voor 5 tot 300 personen met catering, overnachtingsmogelijkheid en een aangepast programma. Daarnaast kunnen buitenevenementen duizenden gasten ontvangen. Dit alles in een uniek kader van het historisch kasteel en zijn rustige omgeving.

Luchtfoto van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen

Martin’s Rentmeesterij

Wil je je meeting op locatie of teamevent naar een hoger niveau tillen? Martin’s Rentmeesterij biedt een aanbod op maat voor evenementen tot 250 personen. Hier krijg je een professionele en warme service in de directe omgeving van de prachtige Landcommanderij Alden Biesen. De Rentmeesterij is gevestigd in een historisch gebouw uit de 13de eeuw, een magnifiek pand met uitzicht op een charmante binnenplaats en beboste tuinen. Daarnaast biedt deze locatie vier zalen, beschikbaar in verschillende configuraties zodat ze helemaal op maat van jouw wensen kunnen worden ingericht.

Zakelijk toerisme bij Martin's Rentmeesterij in Bilzen.

Groene wagentjes

Hoe kan je de mooie omgeving van Bilzen nog beter ontdekken dan op een plezante én ecologische manier! Met de elektrische groene wagentjes gaan jullie op pad door deze Limburgse parel. Er zijn vier toeristische themaroutes. Wil je in het seizoen de bloesem- en fruitstreek ontdekken, liever kerkdorpen verkennen, het bruisend stadscentrum meepikken of kastelen afvinken? Tussen twee en vier uur lang voeren jij en collega’s door prachtige landschappen van uitgestrekte velden, pittoreske dorpjes, vierkantshoeves en kastelen. Minimale ecologische voetafdruk, maximale pret!

Verken Bilzen met de groene wagentjes

Trakteer je werknemers op pure spanning en geniet samen van de natuurrijke streek en het historisch karakter van Bilzen. Grab a cup, it’s team time!