01-09-2022

Leuke ideeën voor een workshop als teambuilding

Sluit je vergadering af met een leuke noot. Je vergadering zal eens zo productief zijn met het vooruitzicht van een teambuilding en je leert je collega’s op een andere manier kennen. Mag dat eens iets anders zijn dan het typische paintballen? Tijdens een workshop maak je plezier én leer je tegelijkertijd bij. Deze vergaderlocaties bieden jou de ideale mengeling van vergaderen en een inspirerende workshop aan.

Workshop rijvaardigheid bij ProMove

De perfecte combinatie tussen in het groen vergaderen en volle actie in zicht hebben, dat heb je bij ProMove in Heusden-Zolder. Je checkt daarbij ‘impact maken bij het team’ ook al af van je to-dolijst door de architectuur van de opeengestapelde witte zeecontainers waar je in vergadert. Tijdens je meeting ga je effectief aan de slag met behulp van alle vernieuwde snufjes.

Na je vergadering of presentatie is het eindelijk tijd voor échte actie! Steek het zebrapad over en je bevindt je op een afgesloten oefenterrein van Circuit Zolder. Daar kruip je achter het stuur en leer je de auto beheersen in moeilijke omstandigheden. Zo krijg je technieken aangeleerd voor bochten, kijken, sturen en remmen en rij je op een glad wegdek. Een veilige maar ook een leuke workshop! Daar zorgt ProMove met 25 jaar ervaring voor.

Workshop rijvaardigheid als teambuilding bij ProMove in Heusden-Zolder

Workshop glasblazen bij GlazenHuis

Wanneer je een vergaderlocatie in Lommel hebt geboekt dan is het tof om een workshop te doen die écht iets met Lommel te maken heeft. Een workshop glasblazen bij GlazenHuis bijvoorbeeld! Het glas dat je blaast, wordt gemaakt van het fijne, witte Lommelzand. Helemaal hot!

Twee professionele glasblazers staan jou op te wachten om te tonen hoe je een prachtig kunstwerk creëert uit het hete, vloeibare glas. Gelukkig koel je ondertussen een beetje af met een drankje. Een vaas of ieder een eigen uniek glas om uit te drinken, je gaat er gegarandeerd mee pronken op kantoor. Nadien beklim je de iconische spiraalvormige trap om met een hoogtepunt af te sluiten, namelijk de 30 meter hoge glazen torenspits.

© Katrien Grevendonck

© Katrien Grevendonck

Workshop rond bijen bij Het Buskruid

In het midden van de bosrijke natuur in Lummen heb je het rijk alleen voor jou en je collega’s. In de houten wagen van Het Buskruid brainstorm je ongestoord aan de grote tafel met tussendoor een fris drankje uit de koelkast. Wil je volledig bijtanken? Neem dan het arrangement ‘BIJtanken’ waarbij je blijft overnachten in het hotel. ’s Ochtends staat het ontbijtbuffet al klaar om zodat je samen met het hele team de dag goed te kan starten.

Maak van je vergadering helemaal een BIJzondere BIJleving met een van de workshops rond bijen. Wist je dat bijen heel intelligente dieren zijn? Kris vertelt je er alles over en geeft je meer inspiratie om nadien terug volop out of the box te denken. Of ga creatief aan de slag door een bijenwaskaars te maken. Zo maak je helemaal je hoofd even leeg en steek je later je zelfgemaakte kaars aan op kantoor. Sfeer alom!

Workshop rond bijen als teambuilding bij Het Buskruid in Lummen