01-09-2023

Van idee tot realiteit: 3 experts in bedrijfsevents en teambuilding

Het organiseren van evenementen en teambuildings is een kunst op zich. Het vergt creativiteit, organisatietalent en een diepgaand begrip van het bedrijf. Kenmerken waar deze 3 eventorganisatoren in uitblinken. Maak van je bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring en neem deze toppers onder de arm.

Barrík

Geen one size fits all, maar een origineel event dat perfect past binnen de filosofie en het DNA van jouw bedrijf. Dat is de belofte van Barrík. Het draait niet alleen om het organiseren van evenementen, het gaat over het creëren van baanbrekende belevingsconcepten die een blijvende indruk achterlaten. Of het nu gaat om een personeelsfeest, klantenfeest of familiedag, bij Barrik benaderen ze ieder evenement met een ongeëvenaarde, creatieve denkwijze en oog voor detail.

Ecco la Luna

De naam Ecco la Luna, wat ‘kijk naar de maan’ betekent in het Italiaans, onthult meteen de inspiratiebron: het zandmannetje op de maan dat dromen mogelijk maakt in de film ‘Man on the Moon’. Op dezelfde manier maakt Ecco la luna de dromen van bedrijven en organisaties waar. Met de Kompelgames brengen ze het rijke Limburgse mijnverleden tot leven. Daag je collega’s en vrienden uit in allerlei teamopdrachten uit het dagelijkse leven van de mijnwerkers.

way2events

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, heeft way2events bewezen een betrouwbare partner te zijn voor incentives, teambuilding, bedrijfsfeesten en sport- en entertainmentevenementen. Verandering van omgeving doet wonderen en daarom nemen ze je mee naar de meest inspirerende plekken om de teamspirit aan te wakkeren. Met een solide visie en een scherp gevoel voor gastvrijheid streven ze ernaar om bij elke gelegenheid de verwachtingen te overtreffen.