Ecco la Luna

'Ecco La Luna' is gespecialiseerd in unieke teambuildings, events en coaching op maat van bedrijven - voor kleine tot zeer grote groepen - op een locatie naar keuze in binnen- en buitenland, en dus ook in het mooie Limburg.

Wij organiseren meer dan 300 evenementen per jaar en zijn een betrouwbare partner voor een groeiende groep enthousiaste en trouwe klanten.

Als je een originele teambuilding of evenement wil organiseren: puur plezier of met een specifiek coachingsaspect of sociale impact, doe dan gerust een beroep op ons om je met onze uitgebreide expertise te helpen voor een zorgeloos evenement op een droomlocatie dat een blijvende indruk zal nalaten in de harten en hoofden.

Check de website www.eccolaluna.be voor meer inspiratie voor een grote verscheidenheid aan groepsactiviteiten, zoals, ‘Diversiteit en Inclusie’, 'De Mol', 'Team Challenges', een App-gebaseerd spel City Game 'Crack the Code', een mobiel ontsnappingsspel 'Escape2Victory', een tandem of een antieke '2CV' auto Rally, een
Graffiti workshop....

Nieuw te Limburg is onze exclusieve samenwerking met ‘Bike and Outdoor Sport Center’ (BOS) voor sportieve en avontuurlijke begeleide outdoor-tochten.

Dus kies een datum en vertel ons alles over je droomproject op team@eccolaluna.be of op +32 9 245 82 88 tijdens kantooruren of op Geerts gsm +32 477 26 34 93.

We kijken ernaar uit!

Els, Neneh, Michiel, Pieter en Geert
Maximale vergadercapaciteit:
500
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Nee
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
100 km
Afstand luchthaven Zaventem:
110 km
Afstand luchthaven Luik:
31 km
Afstand luchthaven Maastricht:
21 km