time-Out 3 o'Clock

Vakantiewoning
****
Welkom bij Time-Out , vlakbij Maastricht.
Prachtige selfies maken tijdens onze wandelingen in het op één na mooiste dorp van Vlaanderen. Ronddwalen in de oudste stad van België. Winkelen in het gezellige Maastricht en steppen door ondergrondse mergelgrotten. Proeven van heerlijke Limburgse wijnen en zo veel meer .Je kan het allemaal doen tijdens een weekendje Time-Out. Al deze leuke activiteiten vind je op 5 tot 15 minuutjes van je logies.
Je logeert met 2 tot 5 personen in een van de vijf authentieke huisjes, onderling verbonden met een knusse binnenkoer. Jullie kunnen zelfs het hele gebouw boeken voor je familie of vriendengroep en s ’avonds gezellig bijkletsen , terwijl je boven de vuurput marshmallows roostert in ons belevingsbos.
Ontdek onze unieke loopfietsen, een perfecte combinatie van fiets, step en loopband. In 6 versnellingen kun je wandelen op je eigen tempo. Met een lichte loopbeweging activeer je de loopband en wandel je moeiteloos weg. Dankzij de ondersteuning kun je snelheden tot 25 km per uur halen, terwijl je zelf ontspannen blijft wandelen op een comfortabel tempo van 4km per uur. En dat alles zonder zadelpijn ;-)
Onze loopfiets is de ultieme samensmelting van wandelen en fietsen, en tilt jouw beleving naar ongekende hoogten. Het is meer dan simpelweg wandelen op een fiets; het is een verfrissende manier om jezelf voort te bewegen, waarbij je de wereld op een unieke manier ontdekt en alle voordelen van beide activiteiten combineert.
Uiteraard zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. In de badkamer liggen vers gestreken handdoeken klaar en in de koelkast vind je een heerlijk ontbijt voor de eerste ochtend met s’ morgens de geur van verse broodjes .
Voldoende gratis parking en een afgesloten fietsenstalling zorgen voor no stress.
Weet je graag meer ? Neem dan een kijkje op onze website.
Een tip: zijn jouw gewenste data online niet meer beschikbaar voor jou gezelschap? Bel ons dan even en zoeken we samen naar een oplossing .
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Vaatwasmachine