01-04-2023

5 toppers voor MICE in Genk

Dat geregelde teambuildings en activiteiten buiten de kantoormuren bevorderlijk zijn voor de productiviteit moeten we je niet meer vertellen. Maar wist je ook dat alle mogelijkheden vlakbij zijn? In Genk kan het binnen én buiten, omgeven door natuurgroen, inspirerende locaties en heerlijk eten. Dit is next level MICE’n.

Collega's tijdens teambuilding op C-mine

C-slag, een creatief teambuildingspel op C-mine!

Beleef samen met je collega’s een unieke teambuildingactiviteit waar creativiteit, historisch erfgoed en hedendaagse architectuur centraal staan. Via een interactief spel ontdek je het Energiegebouw, de C-mine site en de Vennestraat: de gezelligste straat van Genk. Onderweg verzamel je punten, codes en kennis om de slotopdracht aan de voet van de terril tot een goed eind te brengen.

LABIOMISTA, Genk. Photo by Studio Tropics

 

LABIOMISTA

Op de fundamenten van het mijnverleden en de oude dierentuin van Zwartberg (Genk) evolueert een project dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen en zijn levenswerk op vlak van identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit. Een tuin van orde en chaos, een arena van cultuur en natuur. Vanmechelen’s wonderlab. Terwijl je in een 24 hectare park de weg vindt door een openluchtexpositie met tal van zijn (levende) kunstwerken en installaties worden universele maatschappelijke onderwerpen als diversiteit en mensenrechten tastbaar en bespreekbaar dankzij de taal van de kunst.

Een groep steppers bij ZOEF

ZOEF steps

Met de elektrische steps van ZOEF kan je Limburg op een makkelijke, hippe en milieuvriendelijke manier ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een originele groepsactiviteit, teambuilding of personeelsuitstap, ZOEF biedt op maat gemaakte uitjes voor groepen tot maximaal 36 personen. Er wordt gezorgd voor technische ondersteuning tijdens elke trip. Neem contact op met ZOEF om samen de mogelijkheden te bespreken en jouw volgende uitje onvergetelijk te maken!

Technische uitdaging bij TECHville

TECHville

TECHville daagt je uit! Ervaar hoe je met behulp van technologie impact hebt op een stad: bouw en test windmolens, stel een zonnepaneel samen en wek energie op, programmeer je eigen slimme dansvloer… Met deze en heel wat andere uitdagingen laten we jong en oud kennis maken met technologie. Ook als bedrijf kan je in TECHville op zoek gaan naar TECHtalenten. Kom samen met je collega’s op teambuilding of test de technische en andere vaardigheden van jouw team!

Vaardige handen maken pasta

Mundo Rico

De wereld op je bord? Dat kan in de wereldse kookworkshops van Mundo Rico. Marc en Simona, de bezielers achter Mundo Rico, maakten tijdens hun wereldreizen de lokale kookkunsten eigen. De wereldse keuken heeft geen geheimen meer voor het gepassioneerde koppel en staat centraal in de workshops die ze aanbieden voor jong én oud.