Bij Farm Fun ben je aan het juiste adres voor een beestig leuke en knotsgekke teambuilding op een modern melkveebedrijf. Met onze teambuildingactiviteiten brengen we kuddes koe-llega's, vrienden en families samen voor een mix van denken en doen. Hiermee versterken we niet alleen de teamgeest, maar leggen we ook waardevolle koe-nnecties. Onze Farm Games worden ook vaak geboekt als vrijgezellen activiteit.

Fun, fun, fun…
Onze activiteiten zijn doordrenkt met plezier en vragen om samenwerking, creativiteit en de talenten van je kudde. Alleen dan kunnen jullie die felbegeerde trofee mee naar huis nemen en van eeuwige roem genieten. Voor een dagvullend programma bieden we een uitgebreid assortiment aan FarmFood en aanvullende activiteiten, zoals bumperballen, weidegolf of een avontuurlijke huifkartocht. Ook bieden we de mogelijkheid om te vergaderen.

Een unieke omgeving
Op de boerderij voelt jouw kudde zich meteen thuis! In een ongedwongen sfeer kan iedereen zichzelf zijn. Er valt niet te ontsnappen aan de nieuwsgierige blikken van onze koeien en het aanstekende enthousiasme van onze spelbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat jij een farmtastische dag beleeft. Laat dus alle vooroordelen varen en kom het zelf ervaren. Wij zorgen voor een volledig ontzorgde organisatie, waarbij zelfs aan de kleinste details wordt gedacht, zodat iedereen volop kan genieten. Voor grotere groepen stellen we graag een passend programma op.

Een greep uit onze activiteiten:
- Farm Expert Games
- Farm Games
- Winter Games (alleen van 1/11 tot 15/3)
- Wie is koe-rupt (alleen van 1/11 tot 15/3)
- Bumperball
- Weidegolf
- Huifkartochten
- Kinderverjaardagsfeestjes

Neem zeker een kijkje op onze website voor een overzicht van al onze activiteiten! Voor de inspiratiegids, check: https://farmfun.be/inspiratiegids

Individuele tarieven

  • Afhankelijk van de gekozen activiteit

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vergaderzalen 20 – 50 personen