Kisserweide is gelegen in Molenbeersel. We organiseren activiteiten in het grenspark KempenBroek.
Eigen aan onze activiteiten is dat we mens, natuur en dier samenbrengen. Een combinatie die voor onvergetelijke momenten zorgt.

Het aanbod:
- Ezelwandelingen
- Bosbeleving
- Kisserweide-ervaring (enkel in voorjaar en zomer)
- Op maat gemaakte activiteiten voor zorginstellingen/ scholen
- Verjaardagsfeest

We hebben vaste wandelingen die je kan volgen. Daarnaast hebben we geregeld seizoensgebonden activiteiten en acties. Deze vind je terug op onze facebookpagina of op onze website.

De vaste arrangementen:

- Ezelwandeling (hele jaar door)
Je gaat op pad met de ezels. Je krijgt een rugzak mee met wandelroute, weetjes over het Kempenbroek, een fotozoektocht voor de kinderen. Iets lekkers voor onderweg. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk afhankelijk van het seizoen.

- Kisserweide ervaring (enkel in het voorjaar-zomer)
Gedurende enkele uren beschikken jullie over onze 'KisserWeide' met ezels. Jullie kunnen vrij gebruik maken van de accommodatie. De ezels verzorgen, knuffelen, een wandeling maken. Spelen met spellen uit de 'speelhut', relaxen in de zithoek met picknicktafel. Picknick kan u zelf meebrengen. Er zijn wandelroutes aanwezig als je met de ezels op pad wil gaan.

- Bosbeleving
Een begeleide activiteit met ervaringsoefeningen.
Je geniet van de natuur, de ezels, je gaat samen op pad, en prikkelt jouw zintuigen. Een beleving, ontspannen, opladen...

- Verjaardagsfeest (om de week op woe nm)
Kom jij samen met je vriendjes je verjaardag vieren bij Kisserweide, dat kan! Breng je eigen begeleiding mee, het draaiboek ligt klaar... Ga samen op pad met onze ezeltjes en breng de zoektocht tot een goed einde!

Geluk is... samen herinneringen maken!

Individuele tarieven

  • De prijzen zijn afhankelijk van het arrangement, seizoensgebonden acties. Zie facebook en website.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m