Themawandeling aan de Pollismolen
Victor het konijn is jarig en trakteert de hele klas op worteltaart. Michiel de draak kijkt vol bewondering naar de drie uitnodigingen die Victor heeft meegebracht. Hij hoopt vurig dat één van die omslagen voor hem is. Zou hij deze keer dan toch weer naar een feestje mogen gaan? Al gauw blijkt dit niet zo simpel voor een draak. Gelukkig heeft Michiel een goed plan…

Tijdens de wandeling van 2,7 km lees je op 16 stopplaatsen hoe verjaardagsfeestjes eraan toe gaan met een draak in de hoofdrol. Op elke stop vind je een groot bord met een kort leesfragment uit het boek “Draak wil ook een feestje” van Guy Daniëls en de bijhorende illustratie door Ina Hallemans.

Wie het uitgebreidere verhaal wil beluisteren, kan op ieder bord de QR-code scannen en genieten van het luisterspel. Vergeet zeker niet de doe-opdrachten uit te voeren! Op verschillende plekken zijn er extra belevingselementen, zoals een houten schooltje, een podium of een egelhuisje, om je helemaal in de juiste sfeer te brengen. Op die manier kunnen jonge wandelaars zich helemaal in- en uitleven! De activiteit duurt ongeveer 1u45.

Individuele tarieven

  • niet van toepassing

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m