Doeboek: De Wijers in vogelvlucht

Robbie Roerdomp neemt kinderen van 6 tot 12 jaar mee op stap langs de mooiste plekjes in het land van 1001 vijvers met een interactief doeboek. Boordevol doe-tips ter plaatse, spelletjes, tests en leuke weetjes, is het boek een echte must voor een heerlijke vakantie. Test welk Wijers-dier je bent, speel Wijers-memory of kruidenbingo en kom eindelijk te weten waarom vogelpoep wit is.

Voor de volwassenen zit er een handige bezoekersgids en kaart van de streek in het boekje. Hierin vind je een overzicht van de gezelligste picknickplekjes, ontdek je de absolute must-see’s van De Wijers en krijg je een duidelijk beeld van wat er te doen is in deze adembenemende vijverstreek.

Robbie nodigt jong en oud uit om de verschillende onthaalpunten en andere leuke plekjes te gaan ontdekken, zodat je je geen moment zal vervelen. Op elk onthaalpunt vind je een sticker van Robbie Roerdomp met wat hij in zijn koffer moet steken voor zijn reis door De Wijers. Spaar minstens vier spulletjes en in ruil krijg je een unieke Wijers-Boc’n Roll - een herbruikbare en afwasbare foodwrap t.w.v. € 9,95 - in één van de toeristische diensten van De Wijers!

Je kan het doeboek online kopen of afhalen bij de toeristische diensten van De Wijers (Hasselt, Genk, Houthalen-Helchteren, Zonhoven, Diepenbeek, Lummen, Heusden-Zolder)

Individuele tarieven

  • Doeboek: € 3,95

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m