11-06-2020

9x logeren op maat van het hele gezin

Plan je samen met de kinderen een vakantie naar Limburg? Dan zijn deze logeeradresjes zeker een aanrader. Ga voor het comfort van een vakantiewoning of de gezelligheid van een vakantiepark.

Vakantiewoning De Binkelhoeve bij Tongeren

De Binkelhoeve

De Binkelhoeve is een vakantiewoning op een boogscheut van Tongeren. Deze 18de eeuwse vierkantshoeve herbergt ook nog een actieve boerderij. Leuk voor de kinderen dus om kennis te maken met diverse boerderijdieren. Op de binnenkoer spelen ze dan weer in alle veiligheid in een rustige omgeving.

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

Vakantiehuis Fabiola aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen

Vakantiehuis Fabiola

Vakantiehuis Fabiola is een vakantiecentrum gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Er zijn talrijke indoor- en outdooractiviteiten, zoals het subtropisch zwembad en een avonturenbos. Dit vakantiehuis is daarnaast de ideale accommodatie voor gezinnen met een zorgintensief kind, want iedereen verdient een relaxte vakantie.

>> Meer informatie over dit vakantiehuis

Vakantiecentrum De Lage Kempen nabij Bosland

Vakantiecentrum De Lage Kempen

Vakantiecentrum De Lage Kempen is een gezellig en klein kampeerterrein dichtbij Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Kampeer in je eigen tent of caravan of huur een bungalow. Kinderen zijn hier uren zoet. Op het terrein zelf zijn er diverse kleine speeltuintjes en een openluchtzwembad. In de speelbossen van Bosland klauteren en klimmen ze er dan weer op los.

>> Meer informatie over dit vakantiecentrum

Recreatieoord Wilhelm Tell te Oudsbergen

Recreatieoord Wilhelm Tell

Wilhelm Tell is een familiale camping in de landelijke en bosrijke omgeving van Oudsbergen. Je slaapt er in een eigen vakantiechalet of een appartement. In het waterparadijs kunnen kinderen zich amuseren op de glijbanen, in de waterspeeltuinen of in het golfslagbad. Maar ook ouders genieten van de whirlpool of de zonneweide.

>> Meer informatie over deze camping

Vakantiewoning Aerdenhof te Bocholt

Aerdenhof

Aerdenhof is een vakantiewoning in het uiterste noorden van Limburg, dichtbij de Nederlandse grens. De woning is gelegen op een landbouwbedrijf. Wie weet wordt er wel een kalfje geboren tijdens jullie verblijf? Hier vind je trouwens nog echt rust. In de grote, omheinde tuin spelen de kinderen naar hartenlust en staan fietsen ter beschikking als je de omgeving wilt verkennen.

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

Camping Kikmolen in Maasmechelen

Kikmolen

Kikmolen is een kindvriendelijke camping in het Maasland en een ware oase van rust. Er is een 2 ha grote zwemvijver met indrukwekkende glijbanen. Tevens is dit de startplaats voor verschillende wandeltochten in het Nationaal Park Hoge Kempen. De camping zelf heeft twee outdoor speeltuinen, maar je kan ook het grotere avontuur opzoeken en gaan kajakken of waterskiën op de Maas.

>> Meer informatie over deze camping

vakantiepark Holiday Suites Houthalen-Helchteren

Holiday Suites Houthalen-Helchteren

Holiday Suites is een vakantiepark midden in het groen en in augustus ook midden in de paarse heide. Hier valt veel plezier te beleven: in het openluchtzwembad, in het bos of op het speelplein. De verblijven zijn gloednieuw en voorzien van alle comfort en je ontwaakt hier in alle rust. Wist je trouwens dat als je nu je verblijf voor in de paasvakantie boekt, je dan 25% korting krijgt? Niet twijfelen dus!

>> Meer informatie over dit vakantiepark

Vakantiewoning De Landelijke Residentie nabij Bosland

De Landelijke Residentie

De Landelijke Residentie is een vakantiewoning in een nieuw gebouwde hoeve met authentieke elementen. Het is gelegen nabij Bosland, een zeer bosrijk gebied, waar je niet alleen kan wandelen en genieten van de natuur, maar waar kinderen zich uitleven in de verschillende speelbossen.

>> Meer informatie over deze vakantiewoning

Vakantiewoning Bloesemklooster bij Sint-Truiden

Bloesemklooster

Bloesemklooster is een vakantiewoning in Sint-Truiden waar ook grotere families terecht kunnen. Dit was vroeger een klooster en er werden verschillende authentieke elementen zoals het kruis op het dak en de eetzaal. De binnenplaats is een groot speelplein voor kinderen. De streek is zeker het verkennen waard, want Haspengouw staat van april tot oktober in het teken van het fruit.

>> Meer informatie over deze vakantiewoning