Roedel Managers - Teambuilding+

‌Stefan Goris werd in 2014 wereldkampioen sledenhondenrennen. Een sport waar leiderschap, communicatie en teamwerk centraal staan. Hij verzilvert zijn inzichten vanuit de topsport om teams dichter bij elkaar te brengen en vakkundige uitleg om te zetten in toffe, unieke en praktische activiteiten. Hierdoor kunnen teams, net als een goed samenwerkende roedel, hun doel makkelijker bereiken.

Vanuit dit vakkundig kader werd 'Roedel Managers' uitgewerkt. Wij organiseren teambuildings en professionele workshops, geven inspirerende gastlezingen en verzorgen personeelsfeesten.

We hebben een vaste locatie in Zutendaal. Al onze activiteiten zijn echter verplaatsbaar. Zo werkten we reeds topdagen uit aan de zee, in de Ardennen en in het buitenland.

Zoek jij activiteiten buiten de platgetreden paden of wil je werken aan groepsverbinding, leiderschap of beter communiceren? Dan staan wij met veel enthousiasme klaar om jullie verder te helpen.
Kamers:
4
Max aantal personen logies:
10
Maximale vergadercapaciteit:
30
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Vergader- en lunchruimte (indoor)3020
Vergader- en lunchruimte (outdoor)100100
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Bar/café/cafetaria
Diner / lunch mogelijk
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Smartboard
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
85 km
Afstand luchthaven Zaventem:
100 km
Afstand luchthaven Luik:
40 km
Afstand luchthaven Maastricht:
10 km