Vakantiewoning "Domein Goudveil"

Vakantiewoning
Opening 1 juni 2024, reserveren kan nu!

“Domein Goudveil” is een prachtige vakantiewoning voor groepen gelegen in Zutendaal, het groenste snoepje van Vlaanderen. Families, vrienden, fiets- en wandelgroepen kunnen hier terecht om te genieten van de Limburgse gastvrijheid.
Deze gloednieuwe accommodatie ligt op een uitgestrekt domein van 3 ha, een oase van stilte er rust. De vakantiewoning grenst aan het Nationaal Park Hoge Kempen en heeft een verbluffend zicht op de omliggende weiden en waterplas.

De nieuwbouwwoning (700 m²) is geschikt voor 24 personen en biedt een zee van ruimte, zowel binnen als buiten, en is voorzien van alle comfort.
Domein Goudveil is de ideale uitvalsbasis om te fietsen in fietsparadijs Limburg, te wandelen of te genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.
Op het domein, waar vroeger een bivakplaats voor jeugdgroepen stond, is recent een prachtige, moderne vakantiewoning gebouwd. Met respect voor de omgeving hebben de eigenaars Dirk en Anja gekozen voor een eigentijdse uitstraling. Door het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen, geniet je van een ongekend comfort en warme gezelligheid.

Waarom de naam “Domein Goudveil”?
Goudveil is een veeleisend en zeldzaam plantje. Waar helder bronwater samenvloeit tot kronkelende beekjes kan dit geelgroene bloempje opduiken. Dit unieke plantje vind je terug aan de oevers van de Zutendaalbeek.


Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Paardenweide
Parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine