Europarcs Hoge Kempen

Campings
EuroParcs Hoge Kempen is schitterend gelegen midden in het prachtige natuurgebied Hoge Kempen. Het park en de omgeving is bosrijk en licht heuvelachtig. Je bevindt je in een oase van rust, natuur en schoonheid. Het park is ideaal gelegen aan het fietsroutenetwerk Limburg (nabij knooppunt 567) en ook direct gelegen aan de wandelroutes van de Hoge Kempen en aan de lange-afstandswandeling van de Hoge Kempen. Het park heeft een gezellig restaurant met een andere kleine kaart, heerlijke koffies en vers gebak. Bij de horeca is een broodjesservice. Aan het prachtige terras van de horeca ligt een mooie adventure speeltuin en op het resort ligt een Adventuregolf. In 2022 wordt er nog een Splash-park voorzien, een nieuwe ruime speeltuin en jeu-de boule banen.

De meeste tiny houses/cottages zijn geheel nieuw geplaatst, de accommodaties die al langer waren verhuurd hebben een totale make-over ondergaan. Alle cottages liggen speels opgesteld met een mooi terras en aangepast tuinmeubilair.

Op het park bevindt ook een glampingresort hier kan je luxe kamperen door het brede aanbod aan glampingtenten en safaritenten.

De mooi aangelegde en ruime graskampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen water- en elektra-aansluiting. Het hoofdsanitair voor het kampeergedeelte is netjes en schoon, het warm water is in de de prijs begrepen.
Was- en droogmachines werken door middel van een sepkey. Deze is tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie.

Voor de kinderen en jongvolwassenen wordt er in het hoogseizoen animatie voorzien.

Faciliteiten
Babybad
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Lozingspunt
Microgolf
Openlucht zwembad
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Restaurant
Rolstoelvriendelijk
Serviesgoed
Snacks
Speeltuin buiten
Terras / balkon
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Wasserette