King of Gold Stables

Vakantiewoning
***
King of Gold Stables biedt een ruim appartement aan met een prachtige ligging. Het bevindt zich in een langgevelhoeve boven de goed verzorgde paardenstallen van familie Delhougne.
Het situeert zich aan de rand van het Zutendaalse bos met een zorgvuldig uitgestippeld ruiterroutenetwerk, military hindernissenparcours en wandelroutenetwerk. Elke ruiter, menner en wandelaar zal zich er dadelijk thuis voelen.
Dit appartement is ook uitermate geschikt voor de wedstrijdruiter die een rustige accommodatie zoekt voor zichzelf en zijn paarden als hij op concours is op één van de bekende wedstrijdplaatsen zoals Zangersheide, Sentowerpark, Kattevenia enz...Er is plaats voor 5 paarden met alle moderne faciliteiten zoals solarium en doucheruimte met warm water.
Ook verwelkomen wij graag de fietsers, natuurliefhebbende wandelaars en toeristen die graag op ontdekking gaan in Zutendaal en omstreken. Het appartement is perfect als uitvalsbasis richting Genk, Maastricht, Hasselt, Lanaken en Bilzen. Op 2 km is er een bakker, slager, supermarkt en gezellige restaurantjes en cafés.
Met als doel jullie te laten genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft verwelkomt de familie Delhougne jullie en jullie huisdieren met open armen.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Koetsenstalling
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Zadelkamer