Radekheim, Inspiring Meetings

Ben je op zoek naar de ultieme setting om te vergaderen, te brainstormen of te presenteren met een ongeëvenaarde stijl en impact? Ontdek dan de mogelijkheden die Radekheim te bieden heeft. Laat je inspireren door de harmonie van design en comfort, omringd door de rustige omgeving van het Mooiste Dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem.

Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende Maastricht, verheft Radekheim zich als een ware parel in het landschap van boutique locaties. Deze betoverende locatie omarmt de essentie van zakelijke verfijning en omhult je tegelijkertijd met de warmte van een huiselijke sfeer.

Radekheim is niet zomaar een locatie; het is een beleving op zichzelf. Hier komen klasse en een intieme ambiance samen, waardoor elke bijeenkomst transformeert in een inspirerende ontmoeting.

Of je nu wilt samenkomen voor een belangrijke vergadering, creatief wilt brainstormen of indruk wilt maken tijdens een presentatie, Radekheim biedt de ideale achtergrond voor succes.
Maximale vergadercapaciteit:
30
Parkeergelegenheid binnen 100m:
Ja
Zalenoverzicht
NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Polyvalente Room46302024402011
Board Room2512121211
Brainstorm Room1555511
Faciliteiten vergaderruimte(s)
Airconditioning
Beamer met projectiescherm of lcd scherm
Daglicht
Diner / lunch mogelijk
Gratis draadloos internet
Ligging in het Groen
Parkeergelegenheid binnen 100m
Smartboard
Tuin
Videoconferenties
Ligging
Afstand luchthaven Eindhoven:
90 km
Afstand luchthaven Zaventem:
100 km
Afstand luchthaven Luik:
49 km
Afstand luchthaven Maastricht:
18 km