Restaurant Ralf Berendsen (Fine Dining restaurant)

Restaurant Ralf Berendsen
TWEE MICHELIN-STERRENRESTAURANT IN LANAKEN, BELGIË

Niets op het bord berust op toeval!
Het gastronomische Restaurant Ralf Berendsen heeft twee Michelin-sterren en een Gault & Millau score van 18/20 punten en is één van België’s 40 beste restaurants. Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie. Fijnproevers maken regelmatig een bedevaart naar het twee Michelin-sterrenrestaurant in Lanaken om zich te laten verwennen met gerechten van de chef zoals een Trio van Langoustine met Tandoori Masala, Miso en Couscous en Franse Foie Gras met Chinese Yuzu Tangerine en Belgisch gemberbier.

‘Service, sfeer & vakmanschap’
Het ambitieuze team van Restaurant Ralf Berendsen staat bekend om de passie voor gastvrijheid, kwaliteit en innovatie.

Match made in heaven
De exquise wijnkaart van Restaurant Ralf Berendsen beschikt momenteel over ongeveer 400 wijnen. Sommelier Jasper Rijkers is de man die verantwoordelijk is voor de voortreffelijke selectie van deze heerlijke wijnen. Bovendien adviseert Jasper u met veel passie over de specifieke selectie wijnen welke zijn geselecteerd bij de originele kookstijl van Ralf.

De natuur als decor, de vogels als achtergrondmuziek
Restaurant Ralf Berendsen kijkt uit over prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. Het terras van Restaurant Ralf Berendsen werd bekroond als België’s mooiste restaurantterras door de Gault & Millau gids in 2015 en het mooiste restaurantterras in Vlaanderen door FoodTaster in 2016 en is gedurende de warme zomermaanden de place to be.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verwarmd terras