Rest-eau-café LAGO Sint-Truiden Bloesembad

Maak kennis met het Rest-eau-café van LAGO Sint-Truiden Bloesembad.
Heb je zin in koffie of een dessertje, misschien gewoon een drankje aan de toog of een cocktail en een hapje op het terras?
In ons Rest-eau-café verwelkomen wij je graag met een uitgebreide keuze aan verschillende dranken en gerechten in een echte feel good omgeving.

Kies uit de uitgebreide kaart en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen. Onze gevarieerde menukaart biedt voor elk wat wils: van zomerse salades over kleurrijke pasta's tot huisgemaakt stoofvlees met frietjes.
De hele kroost is welkom in het Rest-eau-café, want hier zijn kinderen koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speelzone. Er is zelfs een virtueel aquarium waar ze hun eigen gekleurd visje tot leven brengen. Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes, spelletjesboekjes en apart kinderbestek beschikbaar.

De brasserie is onderverdeeld in verschillende zones: een loungezone met zicht op de baden, gezellige tafeltjes voor een leuke lunch, een lange toog om even bij te praten, een aparte zone voor vergaderingen of feestjes en een ruim terras.

Bij mooi weer neem je plaats op het grootste buitenterras van Sint-Truiden waar je geniet van een prachtig uitzicht over het Cicindriapark, de buitenbaden, de speeltuin, sportvelden en de zwemvijver.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Speelruimte binnen
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet