Gezellig dorpscafé, met kleine keuken.

In 2015 zijn we gestart met zo’n 30-tal bieren, ons aanbod is doorheen de jaren uitgebreid , we hebben ondertussen maar liefst zo’n 55 vaste bieren!

Omdat onze interesse in bieren hoog liggen hebben we ervoor gekozen om met 2 wisseltappen en enkele wisselflesjes te werken, deze bieren wisselen heel erg vaak want op = op! Zo hebben we voor ieder wat wils en is er altijd wel iets nieuws of onbekend te proeven.

Voor de natuur- en wandelliefhebbers is de wandelroute, die vertrekt naast het café, de ideale gelegenheid om Hoelbeek beter te leren kennen en te genieten van de natuur.

Onze keuken biedt verschillende kleine maaltijden om te kunnen genieten tijdens een gezellige avond onder elkaar. Zo kan je onder meer spaghetti, croque monsieur, kaas- & garnaalkroketten en broodjes bestellen.

Voor de kleine honger bieden wij verschillende hapjes aan zoals een portie kaas/salami, partysnacks, loempia’s en zelfs kipspiesjes.


Achter het café ligt er een grote speeltuin die tevens omheind is. Je vindt hier onder andere een klimrek, glijbaan en schommel terug. Zowel jong als oud kunnen zich amuseren terwijl je zelf in het zonnetje kan genieten op ons terras van een hapje en een drankje.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Verschoningshoekje of kindertoilet
Verwarmd terras