Grand Kaffee

Het Grand Kaffee (Sodexo) is een zelfbedieningsrestaurant met ontelbare mogelijkheden. Het Grand Kaffee biedt kwaliteitsvolle voeding aan met suggesties die we elke week weer veranderen.
Het Grand Kaffee biedt echter veel meer aan dan enkel het zelfbedieningsrestaurant. Zo is het ook mogelijk onze polyvalente zaal te huren en beroep te doen op onze catering.
De polyvalente zaal in het Grand Kaffee is een onderdeel van het zelfbedieningsrestaurant. Deze zaal kan volledig worden afgesloten en heeft een capaciteit van max. 150 personen. Het is een mooie en ruime zaal die volledig naar je smaak ingericht kan worden. Het huren van de zaal is altijd inclusief beamer (indien nodig), klaarzetten, opruimen en schoonmaken van de zaal.
Ook in de andere zaal kan men een tafel reserveren voor onder andere verjaardagen, koffietafels, vergaderingen en zoveel meer.
Er is altijd de mogelijkheid om voor catering te kiezen. De catering neemt veel verschillende vormen aan. Voorbeelden hiervan zijn: ontbijten, lunchen, vele buffetmogelijkheden, koffietafels, tapas en verschillende mogelijkheden voor recepties. Verder bieden we ook 10 verschillende menu's aan. Voor ieder wat wils dus.
Eigen catering is niet toegestaan.
In de zomer kan je genieten van ons groot terras. Het Grand Kaffee is rustig gelegen op het domein van de Welzijnscampus Portavida. Er is veel parkeermogelijkheid en een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet