Café De Vègtes staat al meer dan 35 jaar garant voor een warme ontvangst van haar gasten en verwent haar klanten met een ruime keuze aan bieren en trappisten, een breed gamma aan frisdranken of een heerlijk kopje koffie. Ons hoeve-stijl café beschikt over een prachtig zonneterras, een speeltuintje voor jonge gezinnen, en is gelegen tegen de bosrand op de grens tussen de deelgemeenten Hamont en Achel. Nederlands is in vogelvlucht slechts 1 km van ons café verwijderd.
Onze klanten kunnen naast de ruime selectie aan dranken tevens terecht voor een lekkere snack (verse croques, pasta's, pizza baguette, Brusselse wafels, gebak, ijscoupes, bittergarnituur, enz.).
De recreant kan vanuit onze locatie vele wandel- en fietsroutes uitkiezen in het mooie "groene" grensgebied tussen België en Nederland. Verschillende wandelroutes passeren langs ons café alsook de "Teutenroute". Wij zijn een fietscafé, dus fietsers zijn van harte welkom en mogen hun eigen boterhammetjes hier nuttigen! Heb je speciale wensen (voor groepen, feestjes, etc.), aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zijn deelnemers aan "Heidehapjes zomer 2020" zodat je hier aan zeer interessante voorwaarden kan genieten van een heerlijke Brusselse Wafel of Appelgebak met ijs. Bonnen zijn te bekomen bij de VVV's in de regio die deel uitmaken van het gebied Natuurgrenspark De Groote Heide.
Sedert het voorjaar van 2020 liggen wij ook op het nieuwe wandelroutenetwerk dat tevens aansluit op de Nederlandse knooppunten. Dit geeft aan de wandelaar oneindig veel mogelijkheden om in alle rust te genieten van onze prachtige natuur. Na een deugddoende inspanning zal ons team jou met de nodige zorg ten dienste staan.
Kom na de corona-crisis genieten van onze nieuwe gerechtjes, drankjes en ons vernieuwd terras! Iedereen van harte welkom!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Veilige fietsenstalling
Vergaderzalen 0 – 20 personen