Café De Vègtes staat al meer dan 35 jaar garant voor een warme ontvangst van haar gasten en verwent haar klanten met een ruime keuze aan bieren en trappisten, een breed gamma aan frisdranken of een heerlijk kopje koffie. Ons hoeve-stijl café beschikt over een prachtig zonneterras, een speeltuintje voor jonge gezinnen, en is gelegen tegen de bosrand op de grens tussen de deelgemeenten Hamont en Achel. Nederlands is in vogelvlucht slechts 1 km van ons café verwijderd.
Onze klanten kunnen naast de ruime selectie aan dranken tevens terecht voor een lekkere snack (croque uit 't vuistje, Brusselse wafels, appelgebak, ijscoupes, bittergarnituur, enz.).
De recreant kan vanuit onze locatie vele wandel- en fietsroutes uitkiezen in het mooie "groene" grensgebied tussen België en Nederland. Verschillende wandelroutes passeren langs ons café alsook de "Teutenroute". Wij zijn een fietscafé, dus fietsers zijn van harte welkom en mogen hun eigen boterhammetjes hier nuttigen! Heb je speciale wensen (voor groepen, feestjes, etc.), aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zijn deelnemers aan "Heidehapjes zomer 2019" zodat je hier aan zeer interessante voorwaarden kan genieten van een heerlijke Brusselse Wafel of Appelgebak met ijs. Bonnen zijn te bekomen bij de VVV's in de regio die deel uitmaken van het gebied Natuurgrensparkt De Groote Heide.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kinderstoel
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Specifieke kinderfaciliteiten
Speeltuin of speelruimte
Streekdranken
Terras
Veilige fietsenstalling
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verwarmen babyvoeding