Café De Vègtes staat al meer dan 40 jaar garant voor een warme ontvangst van haar gasten en verwent haar klanten met een ruime keuze aan bieren en trappisten, een breed gamma aan frisdranken of een heerlijk kopje koffie. Ons hoeve-stijl café beschikt over een prachtig zonneterras, een speeltuintje voor jonge gezinnen, en is gelegen tegen de bosrand op de grens tussen de deelgemeenten Hamont en Achel. Nederland is in vogelvlucht slechts 1 km van ons café verwijderd.
Onze klanten kunnen naast de ruime selectie aan dranken tevens terecht voor een lekkere maaltijd (verse croques, pasta's, pizza baguettes, huisgemaakte frietjes met vidée of stoofvlees en heerlijke rundsvlees hamburgers). Tevens verwennen we jullie met heerlijke nagerechten zoals Brusselse wafels, gebak, ijscoupes ...
De recreant kan vanuit onze locatie vele wandel- en fietsroutes uitkiezen in het mooie "groene" grensgebied tussen België en Nederland. Verschillende wandelroutes passeren langs ons café alsook de "Teutenroute". Wij zijn een fietscafé, dus fietsers zijn van harte welkom en mogen hun eigen boterhammetjes hier nuttigen terwijl de fiets wordt opgeladen! Heb je speciale wensen (voor groepen, feestjes, etc.), aarzel dan niet ons te contacteren.
Sedert het voorjaar van 2020 liggen wij ook op het nieuwe wandelroutenetwerk dat tevens aansluit op de Nederlandse knooppunten. Dit geeft aan de wandelaars oneindig veel mogelijkheden om in alle rust te genieten van onze prachtige natuur. Het info-bord vind je op onze gratis parking. Na een deugddoende inspanning zal ons team jou met de nodige zorg ter dienst staan.
Kom alvast genieten van onze gerechtjes, drankjes en ons mooi terras! Iedereen van harte welkom!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling