De Vuvuzela

De Vuvuzela is een Afrikaans getint tuin- en eetcafé met 300 zitplaatsen binnen en 400 zitplaatsen op de buitenterrassen. Er is een zeer uitgebreide drankenkaart met 10 soorten bier van het vat. Snacks, salades, pasta's en vegetarische gerechten zijn ook verkrijgbaar; alles met verse ingrediënten. Elke zaterdag- en zondagochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 9 uur. Hiervoor dien je vooraf te reserveren. Er wordt ook steengrill en barbecue aangeboden.
Tegen de Vuvuzela ligt de Piratenminigolf. Deze 18-holes "country-golf" is uniek in België. Voor de kinderen zijn er trampolines, zandbak en een klein gocartparcours en pingpongtafel. Aan de andere zijde ligt het tuin- en vijvercentrum Ollevier en co.
Elke eerste zaterdag van november is er de Vuvuzela-run. Dit is een natuurloop met verschillende afstanden en leuke prijzen.
In de maand december is er elk weekend kerstsfeer.
De Vuvuzela is ook de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Het parcours van het fietsroutenetwerk loopt pal langs De Vuvuzela. Er voor de wandelaars is er het knooppuntennetwerk waardoor je mooie lusvormige wandelingen kan maken door de mooie natuur op de grens van Antwerpen en Limburg.
Allen welkom. Grote groepen liefst op aanvraag. Suggesties steeds welkom!
Karibu Rafiki !

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kinderstoel
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin of speelruimte
Streekdranken
Streekgerechten
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Verschoningshoekje
Verwarmd terras
Verwarmen babyvoeding