Bakkerij en koffiehuis ComPani

ComPani is een bakkerij en koffiehuis in het centrum van Houthalen. ComPani staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke en eerlijke producten en in weten wat je eet. Je kan er terecht voor je dagelijks brood, een lekker broodje, hartig gebak, een verse tas soep of een overheerlijke pizza. Daarnaast kan je ter plaatse, in de zomer ook op ons buitenterras, gezellig een tasje koffie drinken en proeven en genieten van al hun lekkers.

Kansen geven
ComPani wordt uitgebaat door De Winning. Een sociaal-inclusieve onderneming waar mensen die niet zomaar aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt toch kansen krijgen. Onder de merknaam KarWij verzamelen we alle diensten en producten van De winning die met voeding te maken hebben. We laten niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren groeien, maar ook bijzondere talenten van mensen. Dat smaakt altijd naar meer!

Korte keten
ComPani staat voor lekker, puur en eerlijk eten! Van zaadje tot op je bord. Op de kaart vind je eerlijke en smaakvolle KarWij producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn lokale boeren. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van zaadje tot op je bord.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Verschoningshoekje of kindertoilet