Alpamayo klimcentrum met Clip 'n Climb!

De mooiste berg ter wereld, de Alpamayo, ligt in Peru. Het mooiste klimcentrum met dezelfde naam vind je op de be-MINE, in de voormalige elektriciteitscentrale.

Particulieren, groepen en scholen zijn er welkom.

Zowel de geoefende als de onervaren klimmer kan er terecht. De klimmers kunnen zich uitleven op ongeveer 1300 m² klimmuur. In de klimhal kunnen zo’n 60 touwgroepen tegelijkertijd klimmen. Er zijn continu meer dan 180 routes die uitgezet worden in alle moeilijkheidsgraden. Door de tophoogte van 18 meter kunnen er klimlengtes zijn tot 25 meter.

Boulderaars vinden hun training in een boulderruimte. Ook de nabijgelegen schachtbok zal later dienst doen als professionele trainingsfaciliteit.

In de Clip 'n Climb kan je vanaf 4 jaar terecht voor een klimactiviteit vol uitdaging en fun. Gezekerd met het automatische veiligheidssysteem kan je veilig tot 9 meter hoogte klimmen. Alpamayo's Clip 'n Climb biedt 18 verschillende gethematiseerde uitdagingen aan met een uniek WOW-effect.
Maak voor de Clip 'n Climb een reservatie om zeker te zijn van je plaats.

Geen klimmer, maar toch nieuwsgierig? Loop dan eens binnen in het cafeetje. Vanuit de voormalige controlekamer heb je er zicht op de klimmers, terwijl je kan genieten van een drankje of een kleine snack.

Individuele tarieven

 • <13 jaar: € 8
  <18 jaar: € 9
  studenten: € 10
  volwassenen: € 12
  volwassenen (énkel boulderen): € 11
  clip 'n climb: € 13

Groepstarieven

 • minimum 10 klimmers: € 8 / klimmer

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m