De Oude Schoenmakerij

Vakantiewoning
​​In het pand waar de vakantiewoning zich bevindt was vroeger een schoenmakerij gevestigd. Vakantiewoning de Oude Schoenmakerij ligt in het dorp Teuven, op slechts enkele kilometers van de Nederlandse grens. Wanneer je de lage deur van de vakantiewoning binnenstapt, neem je een stapje terug in de tijd. Het gevoel van toen, weg van alle hectiek en kunnen ontspannen in alle rust maken het een aangenaam verblijf in de Oude Schoenmakerij.
De eigenaren hebben alles met eigen handen verbouwd en waren na een jaar verbouwen trots op het resultaat. En dat mogen ze ook zeker zijn. Ze wilden alleen werken met authentieke en natuurlijke materialen en zoveel mogelijk milieuvriendelijk. Zo is de hoofdverwarming een pelletkachel en hebben zij met hout en leem gebouwd. Naast de authentieke uitstraling die dit geeft, is het ook milieuvriendelijk.
De warmte van de kachel en de zorgvuldig verzamelde decoratie maken dat je je al snel thuis voelt. In de vensterbanken staan oude schoenmallen die gevonden zijn op zolder.
Je komt binnen in een heerlijke open ruimte waar aan de voorkant de keuken zich bevindt en aan de andere kant de woonkamer met ruime hoekbank en flatscreen tv. De keuken is eenvoudig ingericht met een ouderwetse 3-pits kookplaat, koelkast, een magnetron en koffiezetapparaat. Aan de grote eettafel kan uitgebreid getafeld worden.
​Op de begane grond bevindt zich verder de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. De bovenverdieping is een vide en hier is de slaapkamer met een 2-persoonsbed, reeds voor je opgemaakt en ook handdoeken zijn aanwezig.
​Aan de voorkant van de vakantiewoning ligt een heerlijk terras. Doordat het pand een niveau hoger ligt dan de straat en achter de privéwoning van de eigenaren, is het rustig gelegen en heb je vanaf hier uitzicht over een groot deel van het gehucht Sinnich. Achter de vakantiewoning ligt de fraai aangelegde tuin waar je als gast van mag genieten.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten