Pâturages de la Kys Vakantiewoning 4

Vakantiewoning
***
"Pâturages de la Kys" beschikt over 4 comfortabele en gezinsvriendelijke vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen (1 tot 3 kamers). Voor een reünie kunnen families de 4 vakantiewoningen gelijktijdig huren.
De hoeve ligt verscholen in de prachtige Voerstreek, in een oase van groen en van rust, op het einde van een doodlopende weg, aan de rand van een erkend speelbos.

Vakantiewoning 4 (voor 2/4 personen - 1 slaapkamer en dubbel zetelbed in de living): klein, gezellig appartement onder het dak (2de verdieping) De houten balken roepen de authentieke sfeer op van een vakwerkhuis. Ingerichte keuken, eethoek, salon met flatscreen-tv, dvd-speler, badkamer met douche, apart toilet.

Op het grasveld staan tuinmeubilair en barbecue ter beschikking. De tuin is de ideale speelplek voor kinderen: schommels, glijbaan, kinderfietsen, gocarts, zandbak, pingpongtafel…Het nabijgelegen speelbos Kys bestaat uit oude beuken, dennen en struiken. Het nodigt uit tot verstoppertje spelen en kampen bouwen.
Kinderen kunnen helpen bij het voederen van de dieren op de boerderij: konijnen, geiten en pony’s. Ponyritjes vormen een attractie.

Vanuit "Pâturages de la Kys" vertrekken bewegwijzerde wandelpaden door weilanden, boomgaarden, bossen en maïsvelden. In april/mei kleuren de bloesems van de fruitbomen het landschap. In de herfst tonen beboste heuvels een prachtig kleurenpallet. Ook voor fietsers is de vakantiewoning de ideale uitvalsbasis. In de omgeving zijn er nog veel andere sportmogelijkheden: tennis, zwemmen, paardrijden, mountainbike, hengelsport.

Enkele bezienswaardigheden in de buurt: forellenkwekerij van de Commanderie in St-Pieters-Voeren, Abdij van Val-Dieu, Drielandenpunt bij Vaals, mijn van Blégny-Trembleur, Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle, ambachtelijke bedrijven (streekproducten), markt in Aubel (5km) op dinsdag en op zondag. Maastricht, Aken en Luik liggen op korte afstand.
Het Bezoekerscentrum Toerisme Voerstreek (8km) is 7 dagen op 7 open.
Faciliteiten
Babybad
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer