Bie Jetteke

Vakantiewoning
****
Deze prachtige gerenoveerde 8 persoons vakantiewoning ligt te midden van de Voerstreek in het gehuchtje Veurs.

In 2013 heeft de eigenaar, Francis Haccourt samen met zijn vrouw Ee besloten om een eerste vakantiewoning te gaan verhuren, te weten "Veurzerbron".
Door het grote succes van deze woning heeft Francis besloten om ook de overige B&B kamers om te bouwen tot een tweede vakantiewoning met als naam "Bie Jetteke".
Tijdens de verbouwing is er zorgvuldig voor gezorgd dat karakteristieke elementen, zoals breuksteen, sliex en arduinsteen werden behouden.
Ook het eiken-vakwerk daterend uit de 16e eeuw werd vakkundig door de plaatselijke aannemer gerestaureerd. Het resultaat is een mooie vakwerk-vakantiewoning in de stijl van vroeger maar met de luxe en het comfort van vandaag.
De naam Bie Jetteke stamt af van het kleine kruideniers winkeltje gelegen aan de voorzijde van de vakantiewoning. Dit is de kleinste supermarkt van de BeNeLux. De moeder van Francis, Jetteke, legt hart en ziel in dit kleine winkeltje.
Het winkeltje is razend populair bij de dorpsbewoners en het is er dan ook iedere dag weer erg druk. Schoolkinderen komen hier in de pauze iets te snoepen halen en voor plaatselijke producten moet je bij Jetteke zijn!
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Wasserette