A Gen Bron

Vakantiewoning
****
Enkele kilometers van de Nederlandse grens ligt Sinnich, een buurtschap van het alom bekende Voerse dorp Teuven. Sinnich is één van de oudst gedateerde plaatsen die in de wijde omtrek te vinden is. In recent gevonden acte van 9 mei 1333 is sprake van Ridder Th. De Upsinneke, die woonachtig was in het nabijgelegen kasteel Obsinnich. Hier ligt deze 10-persoons vakantiewoning A gen Bron.
De 4-sterren vakantiewoning, geclassificeerd door het Vlaamse Ministerie van Toerisme, is gelegen aan de rand van het landgoed van een voormalige abdij, die tegenwoordig in particulier bezit is.
Aan de voorzijde van de vakantiewoning ontspringt een bron, die in het verre verleden heeft gediend als was- en drinkwaterplaats voor de inwoners van het buurtschap. In de tuin tref je nog het bewijs van deze historische plek in de vorm van een grote natuurstenen wasbak.
De vakantiewoning kent een moderne bouwstijl en is ruim van opzet. De eigenaren hebben bij de inrichting bewust gekozen voor natuurlijke materialen, wat zorgt voor een warme en knusse sfeer tijdens jouw verblijf. Vakantiewoning A gen Bron is omgeven door een historisch kader, dankzij het nabij gelegen kasteel, de abdij en de watermolen. Door de ligging aan de rand van het bos kenmerkt de woning zich door een rustgevend uitzicht op het beschermde natuurgebied.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine