26-02-2021

5x in alle comfort op vakantie

Nood aan een zorgeloze vakantie? Deze accommodaties doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Zo kan jij alle stress van je af laten spoelen in de rust en de stilte van de Limburgse natuur én gastvrijheid. Boek je vakantie voor nu of eventjes later.

1. Terhills Hotel in Maasmechelen

Dit viersterrenhotel ligt vlak langs het Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen. Een goede keuze dus als je een verkwikkend weekend in de eindeloze natuur wilt spenderen. Ook in de Franse tuin rond het hotel is het heerlijk kuieren. Aan afwisseling geen gebrek, want je switcht zo van je wandelschoenen in je sneakers voor een dagje shoppen in het langs de deur gelegen Maasmechelen Village.

Bekijk meer over Terhills Hotel

Koppel voor Terhills Hotel in Maasmechelen

2. B&B Bloonwinning in Hasselt

De gastheren verwelkomen je hartelijk in hun authentieke vierkantshoeve in een deelgemeente van Hasselt. Wanneer je door de toegangspoort stapt, kom je terecht in een oase van rust. Het fietsroutenetwerk passeert voor de deur, dus je bent hier zo op weg. Een wandeling door de landelijke omgeving ’s ochtends vroeg bij het eerste daglicht of bij zonsondergang maakt je helemaal zen.

Bekijk meer over B&B Bloonwinning

B&B Bloonwinning in Hasselt

3. Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen

Deze vakantiewoning heeft als missie om mensen met een fysieke of mentale beperking en hun familie een zorgeloze vakantie te geven. Kom op adem in het omliggende groen. Je bent hier zo in het Nationaal Park Hoge Kempen. Op het domein zelf is ook een speelbos van 11 hectare en je kan er met de fiets op uit. Gezinnen met een kind in een zorgsituatie kunnen op vakantie komen in één van de zorgbungalows.

Bekijk meer over vakantiehuis Fabiola

Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen

4. Villa Vigor in Peer

In Villa Vigor verblijf je in een luxueuze vakantiewoning in het landelijke Peer. In de ruime tuin is het puur genieten en op een mooie zomeravond is het fijn barbecueën en marshmallows roosteren boven het kampvuur. Fiets-, wandel-, ruiter- en mountainbikeroutes liggen vlakbij, zodat iedere actieveling zelf kiest wat die vandaag wilt doen.

Bekijk meer over Villa Vigor

Villa Vigor in Peer

5. Recreatieoord Wilhelm Tell in Oudsbergen

Ervaar alle comfort en kwaliteit van deze familiale camping die midden in het groen van Nationaal Park Hoge Kempen ligt. Zet je tent op of parkeer je camper op een van de kampeerplaatsen, verblijf met de hele familie in een ruime en gezellige chalet of overnacht in een van de comfortabele vakantie-appartementen voor vier personen in een typische Zwitserse villa. In de bosrijke omgeving is het aangenaam wandelen en fietsen. Maar ook de cultuurliefhebber of de sportieveling vindt zijn gading in het ruime aanbod in de buurt.

Bekijk meer over Recreatieoord Wilhelm Tell

Camping Wilhelm Tell in Oudsbergen