Villa Vigor

Vakantiewoning
****
Villa Vigor is een prachtige gerenoveerde hoeve met 8 kamers voor 22 personen. Je verblijft temidden van de Limburgse natuur in een luxueus verblijf, bedoeld om verbinding te creëren tussen familieleden, vrienden en/of collega's.

Er zijn veel speelmogelijkheden voor jong en oud: een aparte speelschuur/v, een petanquebaan, kampvuurplek, gasbarbecue, tandems, airhockey, voetbal- en pingpongtafel, 2 tandems... Onze gasten keren geregeld terug. Juni 2018 plaatsten we nog een grote buitensauna om het geheel compleet te maken. Op een terrein van bijna 1ha, steeds verhuurd in alle privacy, maakten we meerdere terrassen, zodat je steeds de zon kan volgen. Ook binnen is aan alle luxe gedacht, in een sfeer van weleer. Zo is er een mooie keuken met een grote Boretti, vloerverwarming en kwalitatief kookgerei; in de woonkamer een haardvuur (met afstandsbediening) en een ovalen tafel waar het fijn vertoeven is en meer dan 100 dvd's. Uiteraard is het huis voorzien van wifi. Het leent zich ook voor een- of meerdaagse vergaderingen of teambuildings met een aparte vergaderzaal, een teambuildingsaanbod, cateringmogelijkheden.

Er zijn 5 tweepersoonskamers, 1 vijfpersoonskamer, een vier- en een driepersoonskamer, steeds met gedekte bedden (inclusief!). Verder ook 3 badkamers en dito toiletten. Haardrogers, wasmachine, droogkast, vaatwasser, ... alles is voorzien om jouw vakantie naar wens te maken. De meeste gasten huren op basis van zelfcatering, maar catering of een lekkere barbecue kan ook besteld worden.

Gelegen langs het befaamde fietsroutenetwerk, vlakbij ruiterpaden en mountainbikeroutes, is dit een fijne uitvalsplek om Limburg te ontdekken. Op 2 km van het historische stadje Peer. Fietshuur is mogelijk. Steden als Antwerpen, Eindhoven, Maastricht, Brussel, Leuven, zijn binnen het uur bereikbaar. Ook het Limburgse mijnverleden (Beringen, Genk) is een bezoek waard. Dichterbij zijn er nog de brouwerij van Ter Dolen waarmee we een samenwerkingsarrangement uitwerkten.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Babybad
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Microgolf
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Rolstoelvriendelijk
Sauna
Serviesgoed
Snacks
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Vergaderzalen 0 – 20 personen