Vakantiewoning Martien

Vakantiewoning
****
Dit appartement ligt midden in het centrum van Peer, maar toch heerlijk rustig.
Met gezellige brasseries, restaurants en cafés met leuke terrassen. Op 10 minuten wandelen zit je midden in de bos met vele wandelroutes en de vele fietsroutes die zelfs voor de deur van het appartement voorbij komen. Er is ook plaats voor het opbergen van ski's, wanneer je wil gaan skiën bij Snow Valley indoor ski dat op 1,5 km van het appartement gelegen is.

Ik ben Martien en samen met mijn man Carlo heten we jullie hartelijk welkom in Peer. Wij hebben zelf 30 jaar met plezier in dit appartement gewoond. Nu hopen we dat nog veel mensen genot kunnen hebben van onze thuis. Faciliteiten: 2 slaapkamers, 1 kinderbedje gratis. Gratis servicepakket van opgemaakte bedden en badhanddoeken bij aankomst, alsook een vaatdoek, schuurspons, keukenrol, vuilniszak, afwasproduct, allesreiniger en toiletpapier. Buiten is er een groot terras met terrasmeubels.

Er zijn 4 supermarkten in de buurt. De Spar op 100 meter, C&B (ALVO) op 200 meter, Aldi op 500 meter en de Okay op 500 meter. Op 100 meter een gezellige marktplaats met cafés en restaurants. In de zomer zijn er vele activiteiten voor de deur. Ook leuk: elke maandagvoormiddag de wekelijkse markt voor de deur. Kortom je gaat je niet vervelen.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Serviesgoed
Terras / balkon
TV op de kamer
Vaatwasmachine