De Lindedroom

Vakantiewoning
Je vindt onze vakantiewoning tussen de velden in Linde, Peer en ligt op 15 minuten rijden van E314 (afrit Houthalen) en is rustig gelegen. Op 200 m kun je aansluiten op het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 03 en 531. Gratis parkeerplaats voor onze gasten. De lokale bakker en supermarkt zijn op minder dan vijf minuten bereikbaar.
De vakantiewoning bevindt zich in het nieuwe deel van de woning, boven de schuur en is bereikbaar via een aparte buitentrap, wat zorgt voor de nodige privacy. Het omvat een grote ruimte, waar enkel de badkamer volledig afgesloten is. De slaapruimte bevindt zich achter een scheidingswand. Daarnaast biedt de leefruimte nog 4 extra slaapplaatsen. Vanuit de keuken / eetplaats heb je een prachtig zicht over de velden. Een deel van de tuin behoort eveneens tot het gastenverblijf.
De woning biedt plaats voor 1 tot max 6 personen en straalt een landelijke, rustige sfeer uit met de nodige aandacht voor comfort. Dus wil je er even tussenuit voor wat rust, natuur, ontspanning en een leuke babbel, dan is hun gastenverblijf in het groene hart van Limburg, zeker iets voor jou! Hondjes zijn (na overleg) welkom !
Faciliteiten
Kinderstoel
Bedlinnen beschikbaar
Internetaansluiting
Extra babybed mogelijk
Huisdieren toegelaten
Babybad
Serviesgoed
Speelgoed aanwezig
Parkeergelegenheid
Flessenwarmer
Airco in de kamer
Microgolf
Gratis wifi
TV op de kamer
Tuin toegankelijk voor gasten
Vanaf € 65,-