Verhuur All-Terrain steps

ELECTRISCHE ALL-TERRAIN STEPS
Vanaf april te huur bij Punto Vélo Outdoor

Met de all-terrains E-steps ontdek je de prachtige streek van het Nationaal Park Hoge Kempen op een groene, avontuurlijke en vooral een ongeëvenaarde manier. Een tocht met deze steps kan je niet vergelijken met een scooter noch fiets of mountainbike. Het is een uniek alternatief voor fietsen en wandelen en is een activiteit voor elk seizoen. De toeristische attracties, bezienswaardigheden en vooral de natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen ontdekken op een nieuwe, andere en vooral ecologische manier!

Deze manier van Ecotoerisme is ongekend en uniek in Limburg. Momenteel zijn er in Vlaanderen maar een handvol mogelijkheden om met de All-terrain E-steps de omgeving te verkennen.

Onze 8 All-terrain E-steps zijn zowel geschikt voor het fietsroute- als het MTB netwerk en kunnen dus zowel voor de recreatieve fietser als de meer ervaren MTB dienen. De steps zijn toegankelijk en vragen geen voorkennis. Ook voor de minder-sportievelingen is de E-step een absolute aanrader. Net als een elektrische fiets is de step eenvoudig te besturen. Het grote verschil is dat je met de step zelf niet hoeft te trappen. Een goeie conditie is hier niet van tel… absoluut laagdrempelig dus, minimumleeftijd 16 jaar.

De E-steps staan steeds voor je klaar en na een korte briefing kan je vertrekken. Best voorzie je kledij en schoenen die vuil mogen worden (aangepast aan de weersomstandigheden). Reservekledij en -schoenen zijn ongetwijfeld aan te raden. Een helm krijg je ter plaatse en is verplicht.

Onze steps werken met 5 versnellingen en hebben een maximum snelheid van 25 km/h. Een volle batterij zorgt voor een autonomie van ongeveer 2 à 2.5 uur.

Kortom, is je nieuwsgierigheid getriggerd door deze avontuurlijke activiteit, neem dan contact op via onze website of via email.

See you soon.

Individuele tarieven

  • € 48 per step per tijdslot van 2 uur
    € 100 waarborg per step
    € 400 waarborg vanaf 4 steps of meer

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m