Vakantiewoning Pelterheggen

Vakantiewoning
****
Pelterheggen, een mooie luxe vakantiewoning.
Op de grens van België en Nederland, omgeven door prachtige natuur, ligt vakantiewoning Pelterheggen. Een luxe vakantiewoning voor 8 personen voorzien van alle comfort.
Onze vakantiewoning is vrij gelegen aan de rand van weilanden met zicht op het Kempens landschap. Een ideale locatie om even tot rust te komen met de hele familie. Voor kinderen zijn er zowel buiten als binnen tal van activiteiten te beleven.

Onze vakantiewoning is omgeven door natuurgebieden zoals Hageven, Bosland en de Groote Heide.

Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten Hechtel-Eksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Nationaal Park Bosland creëert dynamiek vanuit het groen. Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.

Voel je welkom,
Team Pelterheggen
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Sauna
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Wasserette