Tussen de bomen van Het Klankenbos zit een unieke verzameling klankkunstwerken verscholen. De kunstwerken zijn een prikkeling voor het oor en een streling voor het oog. Tijdens een bezoek aan Het Klankenbos word je uitgedaagd om op een bewuste manier met geluid en stilte om te gaan. Een bijzondere ervaring voor alle leeftijden! De omvang en de permanente toegankelijkheid van deze collectie zijn uniek in Europa.

Het Klankenbos is een ideale uitstap met je familie, vereniging of organisatie. Iedereen is welkom. Je kan de collectie op eigen houtje verkennen – gratis, op elk moment van de dag. Wie alle geheimen van Het Klankenbos wil leren, boekt best een rondleiding met gids.
Voor kinderen organiseert Musica activiteiten op maat, zoals een muzikale schattentocht. Verder vormt Het Klankenbos regelmatig het decor voor tal van kleine en grotere evenementen, van workshops tot concerten en nocturnes.

Meer info of vragen? Contacteer ons via info@musica.be.

Individuele tarieven

  • Gratis

Groepstarieven

  • Je kan ook - uiteraard tegen vergoeding - een rondleiding met gids of een kinderactiviteit reserveren. Alle info: www.klankenbos.be

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m