Bed & Breakfast 't Pleintje

B&B
**
Jouw volgend weekendje gaat naar Limburg! Pelt Bosland.
Als je snel uitgekeken geraakt op de natuur in je directe omgeving, is het natuurlijk veel leuker om elke keer een ander stukje te gaan verkennen.
Je ontvangt de nodige informatie van ons, als Bosland gastheer, over deze bosgroene omgeving, de uitgestrekte grensoverschrijdende vlakte zoals natuurgebied "de Groote Heide", en verschillende andere toeristische activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Kortom "actief genieten" is onze boodschap.
Na elke wandeling of uitstap staat bovendien je huiselijke B&B 't Pleintje voor je klaar, om te genieten van een ontspannende nachtrust, en een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Je vertoeft in een gezellige bungalow als B&B, nabij het Klankenbos en Lago Dommelslag in de fusiegemeente Pelt. Op maximum 1 km van onze woning passeert ook het fietsroutenetwerk. Onze B&B is voorzien van 2 ruime slaapkamers, die met hart en ziel zijn ingericht, een gezamenlijke vide, wc en badkamer, een aparte ontbijtruimte, een mooie tuin om gezellig in weg te dromen, een overdekte en afgesloten carport voor fietsen en motorfietsen. Beide kamers zijn voorzien van airco, tv, tafeltje en stoelen, badjassen, fauteuil en draadloos internet.
'Neem tijd voor het heerlijk uitgebreid ontbijt', voordat een nieuwe dag vol verdere ontdekkingen kan beginnen.
Tijdens jou activiteiten kun je bij ons ook een uitgebreide picknickmand bestellen, die we afleveren aan de toegangspoorten "De Grooten hof, Den Brand of Pijnven", of,... je kan deze picknick reeds meenemen en op een zelf gekozen plekje neervleien, om aldaar te genieten van heerlijk mooie vlindertjes, knetterende vogeltjes, of zomaar juist jullie twee.
Het is en blijft voor jong en oud, een waarlijke ontdekking in Limburg, zoals men zegt " het grootste en meest kindvriendelijke natuurlijke bos van Vlaanderen" of Bosland.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Kluis
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer