Orshof

Hotel
Orshof is een Kempische boerderij, gelegen aan de rand van de Solterheide. De tuinen vormen een groene overgang naar de omliggende natuur van de Duinengordel. Op het domein is een hotel, restaurant en seminariecentrum gevestigd.
Vanuit deze poort naar de natuur kun je mooie tochten maken te voet (wandelroutenetwerk), met de fiets (Limburgs fietsroutenetwerk), te paard of met de koets (ruiter- en menroutenetwerk) en ook met de mountainbike (lussen Duinengordel en Nationaal Park Hoge Kempen). De verschillende routes lopen voor de deur. Er is een ruime parking, ook voor trailers en vrachtwagens. Je kunt er (elektrische) fietsen en tandems huren. Er zijn bindpalen voor de paarden. Je vindt er uitgebreide toeristische informatie en alle kaarten van de verschillende routestructuren zijn er te koop. We adviseren je bij het uitstippelen van mooie tochten.
In het restaurant kun je terecht voor een drankje, een kleine snack, een lunch of een uitgebreid diner. Ook groepen kunnen vlot bediend worden. Recepties en feesten gaan door op de terrassen of in de verschillende zalen en wintertuinen.
Het hotel heeft 33 eenvoudige gezellige kamers. Je kunt een kamer met ontbijt boeken, of een keuze maken uit onze arrangementen. Groepen helpen we graag verder met een leuk programma op maat. Voor de ruiters en menners die hun eigen paard meebrengen, zijn er 52 boxen.
Een (meerdaagse) opleiding geven of vergaderen in een ongedwongen sfeer, kan in één van de 6 vergaderzalen. Of bij mooi weer zelfs buiten in de tuin. Andere mogelijke bedrijfsactiviteiten: productvoorstellingen, teamactiviteiten, familiedagen, personeelsfeesten, creatieve workshops, ....
Faciliteiten
Snacks
Speelgoed aanwezig
Aanbod streekgerechten/producten
Koetsenstalling
Bar/café/cafetaria
Kinderstoel
Tuin toegankelijk voor gasten
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Parkeergelegenheid
Microgolf
Picknickservice
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Specifieke babyvoorzieningen
Rokersruimte
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Internetaansluiting
Specifieke kinderfaciliteiten
Vegetarisch aanbod
Kluis
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Huisdieren toegelaten
Restaurant
TV op de kamer
Extra babybed mogelijk
Zwemvijver

Kamers en prijzen

1 nacht Standaard tweepersoonskamer met douche en toilet - twin beds
€ 93.75
1 nacht standaard éénpersoonskamer met douche en toilet
€ 71.25
1 nacht familiekamer
€ 123.75
1 nacht Appartement
€ 116.25
1 nacht Standaard tweepersoonskamer met douche en toilet - 2-persoonsbed
€ 93.75
Vanaf € 105,-