Bierexpeditie Duinengordel

Een gids neemt je mee voor een fietstocht van 14 km door de Duinengordel-natuurkern van Orshof (Neerglabbeek) via de historische Geuzenbaan naar Brouwerij Cornelissen (Opitter), Brouwershof en terug via de vallei van de Itterbeek.

De expeditie start met een heerlijk tasje koffie bij ontvangst aan Orshof. Daarna springt de groep op de fiets voor het eerste deel van de tocht. Eenmaal in Opitter aangekomen, leidt de gids je rond in de eeuwenoude Brouwerij Cornelissen die al meerdere prijswinnende topbieren voortbracht.

In Brouwershof geeft een korte filmvoorstelling een exclusieve blik achter de schermen, waarna het proeven kan beginnen! Je degusteert de pils en Bokkereyer. Na het vervolg van de fietstocht waarbij de kuiten op de proef worden gesteld volgt er bij aankomst in Orshof een afsluitende degustatie van 2 Sint Gummarus-bieren.

Dit is een aanbod ideaal voor een uitje met vrienden, collega’s, familieleden… tot maximum 25 deelnemers. Kleine groepjes zijn ook welkom!

Reserveren?

* € 17,5 per persoon (bij minder dan 10 deelnemers een vaste prijs van € 175). Dit omvat: vergoeding gids, brouwerijbezoek, film, koffie bij ontvangst en 4 bierdegustaties.
Aan -16 jarigen worden 4 niet-alcoholische degustaties geserveerd.
Fietsen zijn zelf te voorzien of kunnen gehuurd worden.

​* De Bierexpeditie is beschikbaar op werkdagen in de voor- of namiddag.

* De totale duur bedraagt ongeveer 4u.

* Fietsverhuur: € 10 per fiets per persoon. Zelf te reserveren bij Orshof via info@orshof.be.

Individuele tarieven

  • € 17,50 per persoon (vast tarief van € 175 bij minder dan 10 personen)
    Dit omvat: vergoeding gids, brouwerijbezoek, film, koffie bij ontvangst en 4 bierdegustaties.
    Aan -16 jarigen worden 4 niet-alcoholische degustaties geserveerd.

    Fietsen zijn zelf te voorzien of kunnen gehuurd worden bij Orshof. € 10 per fiets per persoon. Zelf te reserveren via info@orshof.be.

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m