Dilsen-Stokkem

Dilsen-Stokkem is een landelijke Maasgemeente in het oosten van Limburg. Gelegen in het hart van RivierPark Maasvallei en deel uitmakend van het Nationaal Park Hoge Kempen, is het geen verrassing dat je hier goed zit voor een flinke portie natuur. Beleef eindeloos plezier in, op en langs het water!

Trek eropuit in RivierPark Maasvallei

Eeuwenlang was het pittoreske Maasdorpje Stokkem het centrum van de mandenmakerij. In Maascentrum De Wissen kom je alles te weten over deze lokale vlechtkunst en de Maas. Het is de ideale startplaats om RivierPark Maasvallei te ontdekken.

Konikpaarden grazen aan de oevers van de Maas in Dilsen-Stokkem

Relaxen aan het water

Vaar geruisloos over de Oude Maasarm met een elektrisch aangedreven fluisterboot. Vul je tocht aan met een struintocht in natuurgebied Negenoord en beklim er de uitkijktoren. En wie niet genoeg krijgt van al dat water, kan overnachten op een van de twee kampeervlotten. Unieke ervaring gegarandeerd! Genieten van een unieke natuurlijke wellness beleving? Bij Elaisa Energetic Wellness heb je alle ruimte om te ontspannen middenin de natuur.

Twee fluisterboten op de Maas in Dilsen-Stokkem

Adrenaline op het water

In Terhills Cablepark, gelegen in het Nationaal Park Hoge Kempen, kan je waterskiën, wakeboarden, kneeboarden of je uitleven in het aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog. Fun voor echte waterratten! Wie liever kijkt, vlijt zich neer op het strand bij de beachbar.

Man aan het wakeboarden in Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem