Fluisterboten

Een tocht met een elektrisch aangedreven bootje over de Oude Maasarm in Dilsen. De bootjes bewegen geruisloos. Zo kan je ongemerkt de vele watervogels op de plassen bestuderen en genieten van de kleurrijke kruiden en rustgevende landschappen. Je kan je tocht aanvullen met een wandeling door natuurgebied Kerkeweerd met zijn grensoverschrijdende vergezichten.

De fluisterboten varen vanaf 1 april tot en met 31 oktober:
voormiddag: van 9.30 tot 12.30 uur
namiddag: van 13.30 tot 16.30 uur

De boot heeft een maximum capaciteit van 6 personen. Je bestuurt het bootje zelf (min. leeftijd 18 jaar).
Tarieven: tot max.4 personen per boot: 20 euro
5 pers. /boot: 25 euro
6 pers. /boot: 30 euro
Groepstarief: € 5 per persoon.
Adres: Negenoordlaan 2 (voor GPS Koeweerd 70), 3650 Dilsen-Stokkem
Tel.(+32)089/75 21 71, E-mail fluisterboten@dilsen-stokkem.be

De fluisterboten staan voor max 3 u. ter beschikking van de huurder. De vaartocht (heen en terug) duurt ongeveer 1u. De resterende tijd kan u zelf bepalen om een wandeling in het mooie struingebied Kerkeweerd en Negenoord in te plannen. Dit gebied sluit rechtstreeks aan bij de halte van de 2de steiger van de fluistertocht. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een struinwandeling te maken in dit gebied met een bezoek aan de uitkijktoren van Negenoord waarbij u een prachtig uitzicht wacht op het Rivierpark Maasvallei. Er zijn verschillende wandelroutes in dit gebied rond de Oude Maas waarop de fluisterboten varen. (2,5 km, 5 km en 7 km)
Wandel- en fietskaarten zijn te verkrijgen aan de balie van Maascentrum De Wissen en kosten respectievelijk 2,50 €, 3,00€ en 9,50€.

Bij slecht weer kan u de boeking zonder kosten annuleren. Als alternatief bij slecht weer is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het Maas- en Vlechtmuseum in Maascentrum De Wissen, duur van het bezoek -/+ 2 uur.

Individuele tarieven

  • Tot 4 personen: € 20 per boot
    5de persoon: € 25 per boot
    6de persoon: € 30 per boot
    Mits reservering.

Groepstarieven

  • /

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Richtprijs (volwassene) € 5,-