Visitor Center De Wissen/Visit Dilsen-Stokkem

Vanuit het Visitor Center De Wissen kan je kennis maken met het vlakbij gelegen natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd en het toeristisch aanbod in Dilsen-Stokkem. Het Visitor Center vormt tevens de hoofdtoegangspoort van het RivierPark Maasvallei.


Infopunt Toerisme
Visit Dilsen-Stokkem staat in voor het toeristisch onthaal van de gasten in Dilsen-Stokkem en bevindt zich in de nieuwe onthaalpoort Visitor Center De Wissen.
Hier kan je terecht voor uitgebreide info over de streek, verkoop van wandel-en fietskaarten, gratis infobrochures, streekproducten, uitgebreide info over het recreatieaanbod.

Expo
Op de eerste verdieping van het Visitor Center neemt een unieke expo je mee in het verhaal van de Maas, de wilde rivier die elf gemeenten in Belgisch-en Nederlands-Limburg verbindt. Geen saai museumbezoek hier maar een actieve en leerrijke ervaring waarbij de relatie met het aanwezige natuurgebied en het ruimere landschap centraal staat.
De expo kan gratis bezocht worden tijdens de openingsuren van het Visitor Center.

Uitkijkplatform
Op de hoogste etage kan je genieten van een uitkijkplatform met een panoramisch zicht op het natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd.

Kortom zeker een bezoekje waard voor jong en oud!