Verhuur van een duofiets of bakfiets in de Bottelarij

Wist je dat je in de Bottelarij terecht kan voor het huren van 2 bijzondere fietsen? Met de duofiets en de Urban Arrow-bakfiets kan je veilig de streek verkennen.

Wil je als bezoeker met een beperking (motorisch, visueel, auditief, ...) nog eens zelfstandig, stabiel & veilig de weg op met een fiets? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan, maar overheerst de angst om de controle over de fiets te verliezen? Zoek dan een fijne bijrijder en kies voor onze duofiets. De duofiets maakt het mogelijk om mobiel te zijn én fietsplezier te hebben, onbeperkt. Ook leuk voor een picknickuitstapje met z'n 2-en! Doordat je naast elkaar zit is het een gezellige manier om ons prachtige Haspengouwse landschap te ontdekken. (Je vindt hier een filmpje terug: https://www.facebook.com/watch/?v=1814624585220299 )

De Urban Arrow Family is dan weer een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je met je (max. 2) kinderen veilig en snel manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

Dé ideale manier om Haspengouw te ontdekken!

De Urban Arrow en de duofiets zijn te huur tijdens de openingsuren van de Bottelarij, van woensdag tot en met zondag vanaf 11 uur.

Individuele tarieven

  • Wil je de duofiets of Urban Arrow-bakfiets huren, dan betaal je een waarborg van € 100 , die je na afloop terugkrijgt als er geen schade is aan de fiets.
    Tevens betaal je € 50 huur per dag. Gebruikers met een beperking of aandoening, die de duofiets huren, krijgen dit bedrag terug in de vorm van een waardebon t.w.v. € 50, geldig in de Bottelarij.

    Ook voor de Urban Arrow-bakfiets betaal je € 0 huur per dag. Je krijgt na afloop een waardebon van € 10 terug, die geldig is in de Bottelarij.

Groepstarieven

  • NVT

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet