In Maaseik en omgeving kent iedereen de “Tiffany’s” als een gezellig klasse-restaurant met een verfijnde keuken, een uitstekende wijnkaart en een persoonlijke ontvangst. Sinds juni 2020 staat Pascal Peters aan het roer van Tiffany's by Pascal.

De Maaseikenaar studeerde aan de hotelschool van Hasselt en vervolmaakte zijn kennis en kunde in de klassieke Frans-Belgische keukens van enkele Limburgse toprestaurants.

Met de overname van de Tiffany’s startte hij voor het eerst een eigen restaurant. Dit was een logische volgende stap in het uitbouwen van zijn passie.

“De essentie van een goede keuken is de smaak, met respect voor het product. Daar ga ik voor. Dagverse producten, harmonieuze combinaties en vooral veel passie en liefde voor het vak”,

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Groepen zijn welkom mits reservatie
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod