Gezinszoektocht "Op stap met de eenhoorn" (van 3 t.e.m. 6 jaar)

Hoorntje, de eenhoorn woont in de bossen rond de abdij. Hij neemt jullie mee op tocht en leert jullie zijn vrienden kennen. Een ridder, de kokkin, een pelgrim, een glasmaker, enz. Met kleine opdrachten en magische verhaaltjes loodsen ze jullie doorheen het dagelijks leven in de abdij. Misschien vangen jullie wel een glimp op van een echte eenhoorn. Brengen jullie de tocht tot een goed einde?

Kleuters gaan op zoek naar personages die een rol spelen in het dagelijks leven van de abdij. Door middel van opdrachtjes (geluiden beluisteren, puzzelen, uitbeelden, enz.) leren ze iets bij over de geschiedenis van de abdij.

De begeleider vertelt de verhaaltjes en geeft de opdrachten door gebruik te maken van een stokeenhoorn.
Plezier gegarandeerd!

De tocht is volledig binnen en duurt ongeveer een uur.

Opgelet: wegens de coronamaatregelen is het aan te raden om een tijdslot en tickets op voorhand te reserveren voor deze gezinszoektocht.

Individuele tarieven

  • Het is niet verplicht maar nog steeds mogelijk om uw bezoek online op voorhand te reserveren via onze website. Let op: prijzen en beschikbaarheid kunnen afwijken naargelang de corona-maatregelen. (Meer info via onze website www.abdijsiteherkenrode.be)
    De deelname is gratis voor kinderen tot 12 jaar.
    (Groot)ouders of begeleider(s) betalen voor hen het geldende toegangstarief tot het Belevingscentrum.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Rolstoelvriendelijk
Verschoningshoekje of kindertoilet