Stepclub Oudsbergen, de eerste Limburgse stepclub, heet u welkom!

Wij zijn gepassioneerd door de vele troeven van het steppen en willen jou graag uitnodigen om daar ook eens van te genieten.

Anders dan met wandelen, lopen of fietsen ervaar je met steppen een geheel nieuwe connectie met de omgeving rondom je. Dat is iets wat we regelmatig horen na een kennismakingstrip.

Daarenboven is steppen een bijzonder laagdrempelige en gezonde buitenactiviteit die voor iedereen toegankelijk is, voor jong en oud.

Alhoewel steppen in België nog vrij onbekend is, wordt het steppen in steplanden zoals Nederland, Duitsland, Tsjechië, de Scandinavische landen, ... gezien als een ideale oefening voor het ganse lichaam. Als beweging is het een soort van kruising tussen wandelen, lopen en fietsen. En de intensiteit bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Super relax of afzien als een topsporter... je kiest maar... :-)

En tot slot niet vergeten dat steppen ook zeer leuk is. Alleen of in groep, het is puur genieten.

Dus waar wacht je nog op...ga eens "Op stap met de step"...! :-)

Individuele tarieven

  • - Wens je een eerste maal een kennis te maken tijdens een initiatietrip? Dat kan gratis mits afspraak via info@stepcluboudsbergen.be
    - Indien gewenst kan je ook een step huren bij e-bike2rent.be Zo heb je alle tijd om rustig kennis te maken met de step, de steptechniek en last but not least het steppen zelf... :-)

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk