Stepclub Oudsbergen, de eerste Limburgse stepclub, heet u welkom!

Wij zijn gepassioneerd door de vele troeven van het steppen en willen jou graag uitnodigen om daar ook eens van te genieten.

Anders dan met wandelen, lopen of fietsen ervaar je met steppen een geheel nieuwe connectie met de natuur rondom je. Dat is iets wat we regelmatig horen na een kennismakingstrip.
Je glijdt, je zweeft als het ware doorheen het landschap en daardoor voel je je steeds een deel ervan. Een uitzonderlijke beleving!

Daarenboven is steppen een bijzonder gezonde buitenactiviteit die voor iedereen toegankelijk is, voor jong en oud.

Alhoewel steppen in België nog vrij onbekend is, wordt het steppen in steplanden zoals Nederland, Duitsland, Tsjechië, de Scandinavische landen, ... gezien als een ideale full body workout die een kruising is tussen wandelen, lopen en fietsen. En dat met een intensiteit

En tot slot niet vergeten dat steppen ook zeer leuk is. Alleen of in groep, van heel relax tot heel sportief, je krijgt er niet genoeg van.

Eigenaardig, maar blijkbaar werkt het steppen nog meer uitnodigend om talrijke foto's te maken... Ongetwijfeld zal je dus vele mooie foto's maken van jouw stepavontuur in ons groene Limburgse landschap... en je familie en vrienden zullen zeer onder de indruk zijn.

Dus waar wacht je nog op...ga eens "Op stap met de step"...! :-)

Individuele tarieven

  • - Wens je een eerste maal een kennis te maken tijdens een initiatietrip? Dat kan gratis mits afspraak via info@stepcluboudsbergen.be
    - Indien gewenst kan je ook een step huren bij e-bike2rent.be Zo heb je alle tijd om rustig kennis te maken met de step, de steptechniek en last but not least het steppen zelf... :-)

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk