Stepclub Oudsbergen, de eerste Limburgse stepclub, heet u welkom!

Wij zijn gepassioneerd door de vele troeven van het steppen en willen jou graag uitnodigen om daar ook eens van te genieten.

Anders dan met wandelen, lopen of fietsen ervaar je met steppen een geheel nieuwe connectie met de natuur rondom je. Dat is iets wat we regelmatig horen na een kennismakingstrip.
Je glijdt, je zweeft als het ware doorheen het landschap en daardoor voel je je steeds een deel ervan. Een uitzonderlijke beleving!

Daarenboven is steppen een bijzonder gezonde buitenactiviteit die voor iedereen toegankelijk is, voor jong en oud.

Alhoewel steppen in België nog vrij onbekend is, wordt het steppen in steplanden zoals Nederland, Duitsland, Tsjechië, Scandinavische landen, ... gezien als de ideale full body workout die een kruising is tussen wandelen, lopen en fietsen.

En tot slot niet vergeten dat steppen ook zeer leuk is. Alleen of in groep, van heel relax tot heel sportief, je krijgt er niet genoeg van.

Ongetwijfeld zal je dus vele mooie foto's maken van jouw stepavontuur in ons groene Limburgse landschap... en je familie en vrienden zullen zeer onder de indruk zijn.

Neem contact met ons en ga voor de 'next step'... :-)

Individuele tarieven

  • - Wens je een eerste maal een kennis te maken tijdens een initiatietrip? Dat kan gratis mits afspraak via info@stepcluboudsbergen.be
    - Voor een paar euro kan je ook apart voor enkele uren een step huren bij e-bike2rent.be

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk