Circuit Zolder: zelf racen

Skylimit Events is sinds jaren vaste partner van Circuit Zolder met betrekking tot betaalbare trackdays, driftschool en bedrijfsevenementen.


Bij ons kan je terecht voor verschillende zaken:


-Circuit Experience: cursus voor beginners waarin rij- en racetechnieken aangeleerd worden. De beste manier om voor het eerst actief aan autosport te doen. Er kunnen wagens gehuurd worden voor deze cursus.

- Open Circuit Days: de ideale en unieke gelegenheid om als particulier zonder racevergunning te rijden op het circuit. Snel zijn is de boodschap, van bij de inschrijving, de plaatsen zijn beperkt

- Free Driving: vrij rijden sessies voor mensen met circuit ervaring.

- Racing Experience: als passagier in een Porsche of BMW naast een professionele piloot beleef je de kick van je leven.

- Racing School: wij kunnen je op meerdere vlakken begeleiden in de verdere uitbouw van je carrière. Zowel bij het verfijnen van je technieken als bij het nemen van de juiste beslissingen kunnen wij je helpen.

- Driftschool: De Skylimit Driftschool bestaat ondertussen 14 jaar waarmee we één van de grondleggers zijn van deze nieuwe vorm van autosport in Europa. Onze driftschool laat je onder begeleiding van de beste drifters van de lage landen kennis maken met het driften. Dit gebeurt in de paddock. Er kunnen voor deze cursus wagens gehuurd worden.

- Bedrijfsevenementen: personeelsfeesten, teambuilding groepen van 10 tot 500 personen: wij werken een programma uit op maat.

Individuele tarieven

  • Op aanvraag via www.skylimitevents.com

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m