Heidebos

Vakantiewoning
****
Vakantiewoning Heidebos bevindt zich op een unieke locatie in Oudsbergen, te midden van natuurgebied 'de Duinengordel' en op een steenworp van bewegwijzerde wandel-, fiets-, mountainbike- en paardenmenroutes.
De ruime woning voor 8 personen (en 1 baby/peuter) beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ingerichte keuken, woonkamer, terras en een ruime tuin. Ben je een natuurliefhebber? De ruime veranda, die eveneens een sprookjesachtige uitkijk geeft over het natuurgebied, laten je toe om ongemerkt reeën en ander wild te spotten. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de klimbomen op het terrein. Een touwladder en schommel werden op grootvaders wijze geïnstalleerd aan de boom bij het terras. Trouwe viervoeters zijn eveneens van harte welkom. Een gedeelte van de tuin werd speciaal voor hen omheind.
Bij vakantiewoning Heidebos staan natuurbeleving, duurzaamheid en ecologie centraal. Het komende jaar wil ze zich richten op het behalen van het 'groene label' door te investeren in zonnepanelen en een warmteboiler. Ook voor onze fietsliefhebbers is er goed nieuws: in het voorjaar wordt een poetsplaats geïnstalleerd.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Specifieke kinderfaciliteiten
Speelgoed aanwezig
Speeltuin of speelruimte
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vanaf € 85,-