Heidebos

Vakantiewoning
****
Vakantiewoning Heidebos bevindt zich op een unieke locatie in Oudsbergen, te midden van natuurgebied 'Het Nationaal Park Hoge Kempen' en op een steenworp van bewegwijzerde wandel-, fiets-, mountainbike- en paardenmenroutes.

Bij Heidebos kom je terug naar de natuur. De tuin grenst aan de ene kant aan het bos en kijkt aan de andere kant uit over een open terrein, vanwaar je regelmatig grazend of overstekend wild kan spotten. De duurzaam ingerichte ruime woning voor 8 personen (en 1 baby/peuter) beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ingerichte keuken, woonkamer, veranda, terras met jacuzzi en een ruime tuin. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de klimbomen op het terrein. Een touwladder werd op grootvaders wijze geïnstalleerd aan de boom bij het terras. Trouwe viervoeters zijn eveneens van harte welkom. Een gedeelte van de tuin werd speciaal voor hen omheind.

Diverse wandelpaden en fietsroutes starten aan het begin van de lange oprit en ook het joekelbos (een geanimeerde wandeling van 2km met onderweg kinderactiviteiten) ligt op 700m.

Hou je van geschiedenis en cultuur? De vakantiewoning bevindt zich langs een oude Keltische handelsroute (Tongeren -> Hamont-Achel) die je in 'bijna' rechte lijn naar de archeologische site in Wijshagen stuurt. Ook mijnstad Genk of 'La Biomista' van kunstenaar Koen Van Mechelen liggen niet veraf.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Jacuzzi
Kinderstoel en servies
Microgolf
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine