Hartje Hasselt

Vakantiewoning
***
Hasselt heeft veel te bieden. Ontdek het ruime culturele aanbod, het struinen door de winkelstraten of langs het water van de Blauwe Boulevard, de vele restaurants en hippe koffiebars. In ons verblijf ervaar je Hasselt met de bekende maar ook minder bekende plekken.

Op de fiets geniet je van het landschap, ontdek je 'Fietsen door het Water' in Bokrijk of het Openluchtmuseum, de abdijsite van Herkenrode.

Vlak bij de Zuivelmarkt vind je het spiksplinternieuwe City Loft. Het station is vlakbij en parkeren kan in de vele stadparkings. Je zit centraal met restaurantjes, koffiezaakjes vlak in de buurt. Op het gelijkvloers vind je bijvoorbeeld ook de Markeat.

De ruimte bestaat uit een aparte slaapkamer met dubbel bed (160cm), verduisterende gordijnen, een kussenmenu om aangenaam te slapen voor elk, een badkamer met douche, leefruimte met tv, keuken met combi-oven en vaatwasser. De vloerverwarming en parket zorgen voor aangename warme voeten. Met het domoticasysteem kies je de juiste sfeer voor het moment. Wifi is aanwezig in de ruimte, was- en droogmachine gebruik je in het gemeenschappelijke Atrium. Ondanks de centrale ligging, zorgt de isolatie voor een rustig verblijf. Kortom, alles voor een aangenaam moment.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Lift aanwezig
Overdekte fietsenstalling
Serviesgoed
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Wasserette